Könnyedebb hangvételű lesz a Wolfenstein: Youngblood

Ráadásul a PC-s verzió egy nappal korábban jelenik meg!

Könnyedebb hangvételű lesz a Wolfenstein: Youngblood

Habár a Wolfenstein: The New Colossus rendelkezett jónéhány szórakoztató pillanattal, azért végső soron egy eléggé sötét történetet kaptunk, főleg amikor elkezdtek kiderülni a főszereplő, BJ gyerekkorának részletei. A Youngblood néven érkező folytatás, melyben BJ ikerlányai keresik apjukat Párizsban, ezzel szemben némileg könnyedebb hangvételű lesz, még ha a stúdió történetmesélési stílusa egyébként nem is változott meg menet közben.

Jerk Gustafsson, a játék producere elmondta, hogy a Wolfenstein idővonalát részletesen lefektették előre, és ehhez nagyjából tartják magukat is. Persze, dolgok mindig változnak, és a politikai üzenet sem maradhat érintetlen, hiszen valamennyire figyelembe kell venniük azt is, mi zajlik éppen a világban.

"Míg a The New Colossus arról szólt, hogy a nácik hogyan foglalják el Amerikát, és a sztori lényege a szabadság visszanyerése volt, valamint BJ előtörténetének bemutatása, addig a Youngblood jelentősen más. BJ egy bántalmazó apuka mellett nőtt fel, rengeteg trauma érte a gyerekkorából, viszont az ő ikerlányai egy szerető csáladba születtek. A Youngblood története erre épül: arra koncentrál, hogy a két fiatal lány hogyan válik felnőtté, és hogyan szeretnék megtalálni eltűnt apjukat, akit nagyon szeretnek. Nagyon fontos lesz a két testvér közötti kapcsolat is" - mondta Gustafsson.

Az úriember elmondta, hogy korábban sosem csináltak még női főszereplővel játékot, és remélik, hogy jól el tudják találni a testvérek közötti kapcsolatot, és erre jól fog majd reagálni a közönség is.

Persze, a játék lényege végső soron azért mégiscsak az lesz, hogy nácikat kell majd halomra lövöldözni, ezúttal Párizsban, szóval túlságosan valószínűleg nem kell aggódnunk.

A Bethesda egyébként ma bejelentette, hogy a Wolfenstein: Youngblood PC-s verziója a konzolos változatoknál előbb érkezik, mégpedig július 25-én.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap