Könnyebb lesz a Ninja Gaiden 3?

A hack&slash széria nem éppen azzal vált híressé, hogy túlzottan könnyű lenne. A fejlesztők ezúttal úgy tervezik, hogy a játék szélesebb rétegek számára is elérhető legyen.

Könnyebb lesz a Ninja Gaiden 3?

A hack&slash széria nem éppen azzal vált híressé, hogy túlzottan könnyű lenne. A fejlesztők ezúttal úgy tervezik, hogy a játék szélesebb rétegek számára is elérhető legyen. "A Team Ninjának két fókusza van a Ninja Gaiden 3-mal. Először is az, hogy legyen minden idők első számú 3D akciójátéka, másodszor pedig a főszereplő Ryu Hayabusa karakterén dolgozni." - nyilatkozta Yosuke Hayashi.

A izgalmakat ez alkalommal nem csak a nehézség fokozásával akarják elérni, ez csak az egyik formája lesz, most inkább a boss harcokat akarják előtérbe hozni. A játékosok és a kritikusok úgy értékelték az NG3-at, mint a sorozat újraindítását. A Team Ninja ott akarta hagyni a saját kézjegyét a szérián, így Tomonobu Itagaki nélkül is, aki az eddigi részek készítését vezényelte le.

A legfontosabb kérdésre viszont mindez még nem ad választ. Könnyebb-e a Ninja Gaiden 3 mint az 1 és a 2?

"Nem könnyű," - válaszolt Hayashi - "de több ember számára játszható lesz. Nem akarjuk, hogy csak a legügyesebb és legjobb játékosok számára legyen elérhető." Diplomatikus válasz. Tény, hogy sok átlagos játékosnak beletörhetett a bicskája a korábbi részekbe, különösen a játék vége felé, ahol már volt úgy, hogy kénytelen volt az ember egy korábbi mentett állást betölteni, mert egyszerűen képtelenség volt továbbjutni annyi gyógyitallal amennyi maradt.

A Tecmo még nem fedte fel az induló platformokat és a megjelenési dátumot, de az idei E3-on számíthatunk pár új bejelentésre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward