Kompakt mechanikus billentyűzetet készített a G.Skill

A KM360-as modell Cherry MX RED kapcsolókkal rendelkezik, billentyűsapkái pedig Double Injection ABS alapokra támaszkodnak, így nagyon strapabíróak.

Kompakt mechanikus billentyűzetet készített a G.Skill

A G.Skill neve főleg arról lehet ismerős a többség számára, mert a gyártó már számos érdekes, minőségi memóriacsomagot dobott piacra, ám nem csak a memóriacsomagok szegmensében tevékenykedik, hanem a gamereknek szánt perifériák piacán is. Remek példa erre legújabb terméke, a KM360-as mechanikus billentyűzet, ami kompakt kivitelben, numerikus billentyűrész nélkül kerül az üzletek polcaira.

A KM360-as modell alapját egy ABS műanyagból készített ház adja, amelynek tetején szálcsiszolt alumínium fedlapot helyeztek el. A „Double Injection” típusú billentyűkupakok alatt Cherry MX RED mechanika dolgozik, míg a Space gomb alá Cherry MX Black mechanika került. Az ABS billentyűsapkák rendkívül strapabíróak, és attól sem kell félni, hogy a rajtuk látható piktogramok, illetve feliratok könnyedén lekopnak, hála a Double Injection gyártástechnológiának, amelynél a belső ABS réteg adja a feliratokat, a külső pedig a kupak színét és külsejét alkotja, azaz nem festéssel kerültek a billentyűkre a betűk és a feliratok. A Cherry MX Red kapcsolók 2 milliméternyi út után érik el nyomáspontjukat, működésüket tekintve pedig lineáris kapcsolóknak minősülnek. Lenyomásukhoz 45 cN erőre van szükség, a kapcsolás pedig nem jár kattanással. A főként gamer termékekhez szánt mechanika élettartama 50 millió lenyomásra tehető.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A billentyűsapkák alatt fehér LED-ek is találhatóak, amelyek háttérvilágításként funkcionálnak, fényerősségük pedig négy szinten állítható, de igény esetén akár ki is kapcsolható. A feketében és fehérben készülő KM360-as billentyűzetre USB-C csatlakozó került, amelybe a mellékelt 160 centiméter hosszú USB-C kábel illik – ennek másik fele a maximális kompatibilitás érdekében USB Type-A kivitelben érkezik. A kompakt billentyűzet mindössze 359 milliméter széles, 131,5 milliméter mély és 37,4 milliméter magas, tömege pedig 685 gramm. Az újdonság médiagombokat nem kapott, de Anti-Ghosting, Full n-Key Rollover, illetve Windows Key Lock funkcióval egyaránt rendelkezik – ez mind-mind jó hír lehet a játékosok számára.

Az egy év jótállással forgalomba kerülő billentyűzet 49,99 dollárba kerül, akár a KM360 White, akár a KM360 Black kiadást választjuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap