Kompakt és csendes mechanikus billentyűzet a Razertől

A Blackwidow Lite kiváló választás, ha egy halk és kifejezetten kompakt mechanikus billentyűzetet keresünk, ami munkára és játékra egyaránt jó.

Kompakt és csendes mechanikus billentyűzet a Razertől

A Razer egy új, meglehetősen kompakt mechanikus billentyűzettel rukkolt elő, amely a Blackwidow Lite nevet viseli. Az új klaviatúra mentes minden felesleges sallangtól, így főként azoknak készült, akik szeretik a Razer mechanikáit, az RGB LED alapú világítástól és az egyéb extráktól azonban falra másznak. Számukra ideális választás lehet a Razer Orange kapcsolóival szerelt, csendes működésre hangolt Blackwidow Lite, amely szerény dizájnnal érkezik.

A Blackwidow Lite elsősorban munkára ajánlható, méghozzá olyanoknak, akik szeretnek csendesen gépelni – vagy éppen a nyitott légterű iroda sajátosságai miatt csendes billentyűzetet keresnek. A csendes gépeléshez Razer Orange mechanika mellett a billentyűkupakok alá helyezett „o” gumigyűrűk is hozzájárulnak, így a gépelési élmény kifogástalan lehet. Amennyiben esetleg gyengébb fényviszonyok mellett is szükséges dolgozni és nem megy még vakon a gépelés – vagy csak bizonyos funkciógombokat szeretnénk megtalálni –, akkor nagyon jó szolgálatot tehet a fehér LED alapú háttérvilágítás, ami diszkrét, mégis hatékony.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A 10 billentyű egyidejű lenyomását is érzékelő billentyűzet természetesen rendelkezik Gaming Mode támogatással, ha a sok munka után esetleg egy kis játékra vágynánk. Ebben remek partner a 10-key Anti-Ghosting támogatás és az 1000 Hz-es mintavételezési frekvencia is. A Razer Orange mechanika nagyjából 80 millió lenyomást bír ki élettartama során, az egyes billentyűkhöz pedig külön-külön makrókat is rendelhetünk, ami mind munka, mind pedig játék során hasznos lehet. A makrók rögzítése egyszerűen és gyorsan történik.

A Razer Blackwidow Lite a Razer Synapse alkalmazásának támogatásával érkezik, ami remek partner lehet a makrók kezelésében és létrehozásában, illetve a különböző billentyűparancsok programozásában is. Az USB portra kapcsolódó billentyűzet szőtt, lecsatolható kábellel érkezik, ára 90 dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap