Költséghatékony kecses karkötő jön a Realme-től

Költséghatékony kecses karkötő jön a Realme-től

A Realme tavaly mutatta be az első karkötőjét, és a Realme Band azonnal bombasiker lett. Több millió ilyen kiegészítőt tudott eladni a vállalat. A Band egy nagyon egyszerű megoldás volt, viszont most megjelentek az első információk a Band 2-ről, és ez a jelek szerint óriási fejlődést hoz.

A kiszivárgott képeken egy olyan eszközt láthatunk, ami leginkább a Huawei Watch Fitre hasonlít. Tehát lényegében egy okosóra és egy fitneszkarkötő szerelemgyermekének tűnik a termék. Egészen vékony a szerkezet, miközben aránylag nagy megjelenítővel rendelkezik, szóval sok információt képes megjeleníteni, ha ügyesen osztja be a felületét.

Galéria megnyitása

Egészen pontosan 1,4 hüvelykes a képernyője a kiegészítőnek a megjelent adatok alapján, bár ez egyelőre még nem hivatalos. Elképesztően olcsó termékről beszélhetünk majd, ha minden igaz, és éppen ezért nem vagyunk biztosak abban, hogy AMOLED lesz a képernyő, talán IPS panellel kell majd beérni.

Egyáltalán nem látható gomb a terméken, amiből az következik, hogy teljes mértékben érintésekkel kell majd kezelni. És igazából ekkora felületen ez már nem fog kellemetlenséget okozni a tulajdonosok számára, de azért kár, hogy a vállalat beáldozta a fizikai kezelőszervet. A szerkezet RMW2010 modellszámon fut a Bluetooth SIG által közölt adatok alapján, és Bluetooth 5.1 támogatással fog szolgálni.

Galéria megnyitása

Pulzusmérő több LED-del lesz a hátlapján az eszköznek, vélhetően figyelheti majd az SpO2 szintet is a kütyü. A szerkezet 45,9 x 24,6 x 12,1 milliméteres idomokkal rendelkezik majd, és a szíjat könnyedén cserélhetik a felhasználók. A Realme maga is több opciót fog kínálni, de minden bizonnyal mások is gyártanak majd rá pántokat a legkülönfélébb kivitelezésekben.

Szerencsére hagyomány szíjat fog kapni, ami minden helyzetben stabilan tartja majd a karórát, nem kell attól tartani, hogy egy óvatlan pillanatban kiold és lecsúszik a kiegészítő az ember kezéről. De egyébként annak köszönhetően, hogy nagyon olcsó lesz a készülék a pletykák szerint, itt valószínűleg nem érheti majd fájdalmas vesztesség az embereket.

Galéria megnyitása

A Realme Band 2 néven említett eszköz többe kerülhet majd az első Bandnél, ami 1500 rúpiába került Indiában, tehát átszámítva kevesebb mint 6500 forintot kért érte a márka. Reményeink szerint azért sokat nem fog drágulni a szerkezet, és globálisan hozzáférhető lesz majd, így Európába is el fog jutni hivatalosan.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap