Kojimának nem kellett Keanu Reeves

Pedig sokan ajánlották neki, de kitartott Madds Mikkelsen mellett.

Kojimának nem kellett Keanu Reeves

A San Diego Comic-Con alkalmával egy történetmesélésre koncentráló kerekasztalbeszélgetésen árulta el Hideo Kojima, hogy nagyon sokan ajánlották neki Keanu Reeves-t a Death Stranding főszerepére, ő azonban az első pillanattól fogva Madd Mikkelsent akarta, és ezen döntése mellett ki is tartott. Keanu Reeves aztán végül a Cyberpunk 2077-ben kapott szerepet.

A beszélgetésen részt vett Nicolas Winding Refn filmrendező is, aki egyébként a Heartman nevű karaktert alakítja a Death Strandingben. Kojima elmondta, hogy mindkét médiumot nagyon tiszteli, de a filmekkel szemben ő inkább a játékokban tudja kiélni magát, és ezen a médiumont keresztül szeretne történeteket mesélni.

Szerinte semmi értelme valami olyat alkotni, ami már létezik, inkább arra törekszik, hogy inspirációt adjon a világ számára. Példának azokat a hollywoodi filmeket hozta, amiket csak megnéz és elfogyaszt az ember, majd nem gondolkodik rajta. Ezzel szemben az ő alkotásait nehéz megrágni, de még 10 év múlva is megmozgatják az emberek gondolatait, fantáziáját.

"Amikor Nicolas vagy én kiadunk egy játék, filmet, akkor vagy kritikát vagy dicsőítést kapunk. De még évek múlva is visszagondolnak rájuk az emberek, mint ahogy teszik ezt mondjuk a Szárnyas fejvadásszal, a 2001: Űrodüsszeiával" - mondt Kojima.

Mikor rákérdeztek, hogy áll a fejlesztés, csak annyit mondott, hogy a játék "még mindig készül". Hozzá tette ugyanakkor, hogy a legegyszerűbb dolog az lett volna, amikor szakított a Konamival és megalapította saját stúdióját, hogy készítsen egy játékot, ahol "mindenki egy szigeten van, és lövöldöznek egymásra" - utalva ezzel a battle royale-játékok áradatára.

A Death Stranding november 8-án jelenik meg PS4-re.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap