Knack - Íme a Knack's Quest és a kooperatív játék

Bamutkozik a Knack kétfős kooperatív módja és a Knack's Quest című ingyenes logikai játék.

Knack - Íme a Knack's Quest és a kooperatív játék

A Knack olyan klasszikus játékok hangulatát hozza majd PS4-en, mint a Crash Bandicoot vagy a Ratchet&Clank. A PlayStation Blogon Daniel Brooke bemutatta a játék kétfős kooperatív módját, amiért érdemes még egy DualShock4 kontrollert megragadni - és persze PS Vitán ott a remote play, melynek segítségével szintén részt vehetünk a multiplayerben, ahogy azt az alábbi videón láthatjuk.

A második játékos, aki Knack társát és segítőjét, Robo Knacket irányítja, bármikor beszállhat a játékba, vagy ki is léphet belőle. Robo Knack hasonló manőverteket tud végrehajtani, mint Knack, ezen kívül alkatrészeket tud adni nagyobb társának és gyógyítani is képes.

Sztori módban 60 szobát taláhatunk, ezek közül párat könnyű megtalálni, de lesznek rejtettek és nagyon titkosak is. Ezekben a szobákban alkatrészeket vagy ritka Crystal Relic-eket találhatunk, melyekből különböző extra kütyüket rakhatunk össze, melyek segítségével meglévő képességeinket erősíthetjük, vagy újakat vehetünk. Ilyen pl. a Combo Meter, amely Knack támadásának erejét növeli, 8 ellenfelet tud vele megütni egymás után, anélkül, hogy ő maga sebződne.

Tegnap indult útjára a Knack's Quest című ingyenes mobilos minijáték iOS verziója, melyet hamarosan követ majd az Androidos is. A bejeweled-stílusú logikai játékban szerzett kütyü darabokat és Relic-eket később átvihetjük a PS4-es verzióba is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward