Kívül-belül megújult a Google vezeték nélküli fülhallgatója

A Pixel Buds generációváltása a látottak alapján nagyon jól sikerült.

Kívül-belül megújult a Google vezeték nélküli fülhallgatója

A Google már eddig is nyújtott vezeték nélkül fülhallgatót, de most egy gyökeresen áttervezett megoldással rukkolt elő, amibe az elhangzottak alapján nagyon sok energiát fektetett. A Pixel Buds színben az új Pixel okostelefonokhoz lett igazítva (fehér, fekete, korallsárga és egy extra menta árnyalat jön), és a keresőóriás valószínűleg bízik abban, hogy az emberek párban is fogják ezeket vásárolni.

A fülhallgatót úgy alkotta meg a tervezőgárda, hogy az minden környezetben biztonságosan viselhető legyen, amihez kettő dolog kellett. Egyfelől olyan kialakítással látta el az eszközt, ami kiválóan idomul a fülhöz, hogy ne tudjon magától kimozdulni a hallójáratból akár sportolás körben sem, másfelől garantálja, hogy a környezeti zajok bele hallatszódnak szükség esetén, hogy nehogy váratlan helyzetben baleset érje a viselőjét. A hangzásról túl sokat egyelőre nem tudhatunk meg, de a Google azt ígéri, hogy nem fog csalódást okozni, megfelelő hangzással szolgál majd, és jó eséllyel populáris hangzásról gondoskodhat.

Galéria megnyitása

A Google számára fontos volt, hogy teljesen érintés, kéz használata nélkül lehessen elérni a Pixel Budsszal az Assistant szolgáltatást. A digitális asszisztens folyamatosan fejlődik, és ennek köszönhetően itt már elképesztően sok lehetőséget fog nyújtani a felhasználók számára. Elég a „Hey Google” megszólítást használni, és máris rendelkezésre áll az Assistant, és figyeli a viselője minden kívánságát. Adott esetben akár tolmács szerepben is helytállhat, a támogatott nyelveken valós időben képes fordítani, de relaxálásban is közreműködhet. A teljesen vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth kapcsolattal dolgozik, de különösen nagy lesz a hatótávolsága. A Google elmondta a bemutató során, hogy akár több szobán keresztül is lehet majd használni, így egy normál lakáson belül úgy sétálhat fel-alá az ember, hogy nem kell magánál tartania a mobilját a Pixel Buds kifogástalan használatához.

Galéria megnyitása

Mivel rendelkezik kettő mikrofonnal is a termék, így hívások bonyolítására is lehet használni, továbbá került bele gyorsulásmérő is, amivel olyan trükkökre lesz képes, melyek javíthatják a hangzást különböző körülmények között, például hatékonyabban tudja eltüntetni a szélzajt. A szerkezet megfelelő szigeteléssel lett ellátva ahhoz, hogy a nedvesség, így az eső vagy az izzadtság ne tehessen benne kárt. Ez fontos azoknak, akik keményebb edzésnél is szeretnék a kedvenc dalaikat hallgatni ezzel. A termék létrehozásánál a Google számára fontos volt az újrahasznosított komponensek előnyben részesítése, a műanyag részek például szinte teljes egészében újrahasznosításból származnak.

Galéria megnyitása

Az eszköz tervezésekor nagyon ügyelt arra is a Google csapata, hogy megfelelő üzemidőt tudjon biztosítani a termék. A vállalat elmondása alapján az új Pixel Buds már 5 órán át bírja majd egy töltéssel. Összesen pedig 24 órás üzemidőt lehet vele elérni, annak köszönhetően, hogy a tokja is kapott egy beépített akkumulátort, és képes tölteni az apróságot. Érdekesség, hogy a hordozó elvileg direkt úgy lett kialakítva, hogy a gömbölyded formájának köszönhetően könnyen lehessen becsúsztatni akár szűkebb zsebekbe is; és egyébként erre egy C-típusú USB aljzat került a töltés céljára, és LED-ekkel képes jelezni a telep töltöttségének szintjét. A Pixel Buds legalább Android 6.0 operációs rendszert igényel, de egyébként alkalmazható Bluetooth 4.0 modullal rendelkező laptopokkal és iOS rendszerű készülékekkel is.

A Google Pixel Buds új generációja már most be lett harangozva, de meglehetősen sokáig kell még erre várni. Ahogy azt megtudhattuk a rendezvény keretében, ez a viselhető kiegészítő előre láthatólag csak 2020 tavaszán fog a boltokba kerülni. A szerkezet ajánlott fogyasztói ára 180 dollárban lett meghatározva, szóval nem egy olcsó mulatság.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap