Kiváló hangzás és nagy kijelző jellemzi az LG otthoni asszisztensét

Az XBOOM AI ThinQ WK9 végre megvásárolható, és remek lehetőségekkel szolgál a maga nemében.

Kiváló hangzás és nagy kijelző jellemzi az LG otthoni asszisztensét

Az LG az elsők között leplezett le Smart Display platformra épülő lakáskiegészítőt még a Consumer Electronics Show keretében, viszont a vállalat meglehetősen nehezen tudta kereskedelmi forgalomba bocsátani az AI ThinQ WK9-et, ami időközben az XBOOM termékcsaládba került. Több hónapos csúszást követően csak most futott be az eszköz, és az ünnepi akcióknak köszönhetően rögtön kedvező áron lehet hozzájutni.

Galéria megnyitása

A Google Assistant támogatással felvértezett készüléknek a központi eleme a megjelenítője. Ez a Smart Display platformra épülő szerkezet egy 8 hüvelykes, érintésérzékeny panelt foglal keretbe, ami HD felbontással szolgál és széles betekintési szögeket nyújt megfelelő fényerővel társulva. Az XBOOM AI ThinQ WK9 jó multimédiás lehetőségekkel szolgál, lehet rajta YouTube videókat nézni, használatható rajta a Spotify, a Google Fotókon keresztül megtekinthetőek a feltöltött családi képek, és biztosított a Chromecast támogatás is. Akkor sem fog zavarba jönni az eszköz, ha videocsevegések bonyolítására kerül a sor, bármikor lehet vele ilyen hívásokat bonyolítani az 5 megapixeles felbontású kamera közbenjárásával, ami HD minőséget nyújt a videobeszlgetések során. Ennél az kiegészítőnél már nemcsak hangutasításokkal lehet majd kezelni a lakásban található kapcsolódó készülékeket, hanem a megjelenítő kihasználásával is. A WK9 támogatja az összes LG ThinQ jelzéssel ellátott szerkezetet, így például a vállalat kiemelt televízió készülékeit, és az Android Thingsnek valamint a Google Assistantnak köszönhetően együtt tud majd működni több mint 1000 nagy márka tízezernél is több megoldásával.

Galéria megnyitása

Az LG elmondása alapján bárhol el lehet majd helyezni a lakásban az XBOOM AI ThinQ WK9-et, mindenhol jó szolgálatot tehet kezdve a nappalitól, az éjjelin át a konyháig, ahol a megjelenítőjének köszönhetően besegíthet a főzés folyamatába. Megemlítendő, hogy a tulajdonosoknak arra is van itt lehetősége, hogy letiltsák a mikrofont, ráadásul erre egy fizikai kapcsolót kapott a gépezet. A termék az LG hivatalos közleménye alapján a legerősebb zenei teljesítményt nyújtja majd hasonló eszközök körében. A WK9-nek 20 wattos sztereó hangszórók kerültek a frontjára, ezeket a vállalat a Meridian Audio közreműködésével alkotta meg, és a partnerének a technológiáját is alkalmazza. Precíz magasak, pontos mélyek jellemzik a XBOOM AI ThinQ WK9-et. A dél-koreaiak szerint ez az első olyan Smart Display, ami valóban kiváló hangzás mellett biztosít intelligens funkciókat a felhasználók számára, így rendkívül összetett felhasználói élményt képes nyújtani.

Galéria megnyitása

A kapcsolati lehetőségek terén számolni kell a Bluetooth modullal és Wi-Fi-vel is, ezeket egyaránt kihasználja majd a mindennapos munkája során az XBOOM AI ThinQ WK9. A szerkezet kizárólag feketében lesz megvásárolható, és matt felületű műanyagból van a burkolata. A képeken nem tűnik nagynak a konstrukció, de valójában meglehetősen masszív gépezetről van szó. A beépített megjelenítős hangszóró 370 milliméter széles, 244 milliméter magas és 145 milliméter mély, szóval viszonylag nagy területet kell majd a számára biztosítani a házban. És mivel 1,51 kilogrammot nyom, így a hordozáskor is nagyobb terhet jelent, mint egy mezei otthoni asszisztens kijelző nélkül. Az LG még azt is elmondta, hogy egyébként a fogyasztása nem túl nagy, csak egy 5,6 wattos tápról üzemel.

Az LG XBOOM AI ThinQ WK9 elsőként az Egyesült Államokba került a boltokba, de a vállalat már korábban elárulta, hogy biztosan elérhető lesz Európában is. A termékért jelenleg csak 200 dollárt kell leszurkolni egy ünnepi akciónak köszönhetően, de az ajánlott fogyasztói ára 300 dollárban lett meghatározva.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap