Kiszivárgott, mikor lesznek az Apple bemutatói

Jön új Apple Watch, iPad és iPhone is, ráadásul már azt is lehet sejteni, hogy mikor. A mobilok egy hónapot csúsznak.

Kiszivárgott, mikor lesznek az Apple bemutatói

Az Apple kapcsán már egy ideje folyamatosan lehet olyan pletykákat hallani, hogy megcsúszott a járvány és más piaci tényezők miatt az iPhone-ok gyártásával, és ez hatással lesz a bemutatóra is. Most pedig már nagyjából pontos bejelentési időpontokat is tudunk, amit Jon Prosser hozott nyilvánosságra a Twitteren.

Prosser nevéhez sok hiteles kiszivárogtatás kapcsolódik már, főleg az Apple-lel kapcsolatosan. Tehát megbízhatónak tűnnek az információk azzal kapcsolatosan, hogy mikor lesznek a vállalat bemutatói, és hogyan alakulhat az újdonságok forgalmazása. Az információk szerint hozzávetőlegesen egy hónappal fog elcsúszni az okostelefonok friss generációja.

Az Apple Jon Prosser forrása szerint készül idén is új Apple Watch okosóra bemutatására, és lesz még szó idén új iPad modellről is. Ezeknek a készülékeknek a leleplezésére a megszokott időben kerülhet majd sor. Szeptember második hetében jöhetnek a viselhető és a tabletes újdonságok, ami azt jelenti, hogy szeptember 7. és 11. között megtartandó rendezvény lesz ez. De ennél érdekesebb kérdés, hogy mi lesz az iPhone 12-vel? Nos, ez a széria már októberre marad.

Galéria megnyitása

Jelen állás szerint a következő generációs iPhone-ok a 42. héten, október 12. és 16. között mutatkoznak majd be idén. És az Apple már akkor elkezdi majd felvenni a rendeléseket, de csak az iPhone 12-re, és a forgalmazás kezdete még egy héttel odébb lesz. Nagy valószínűséggel október 19. és október 23. között indul az árusítás, szállítás a szerényebb modellek esetében.

A nem várt nehézségek Jon Prosser információi alapján leginkább az iPhone 12 Pro sorozatot fogják érinteni. Állítólag ezek a modellek olyannyira sokat késhetnek, hogy csak novemberben kezdheti meg az Apple az előrendelések felvételét, majd az okostelefonok szállítását.

Galéria megnyitása

Korábban is voltak már olyan hírek, miszerint nem egyszerre fogja az Apple elkezdeni az idei iPhone-jainak a forgalmazását, hanem eltolt időpontok lesznek, mint például az iPhone 8 és az iPhone X esetében volt annak idején – de említhetnénk az iPhone XS/XR generációt is. Jon Prosser forrása pedig részben mindenképpen megerősíti ugyanezt az információt. Azért csak részben, mert korábban még úgy szóltak a hírek, hogy a 6,1 hüvelykes modellek párosa válhat először elérhetővé, és az új méretek, az 5,4 és a 6,7 colos iPhone-ok csúszhatnak meg jelentősebben.

Az Apple az idei évben nagyobb újításokra készül, és ez megtoldva a koronavírus-járvánnyal, alaposan megnehezíti 2020-ban a vállalat dolgát. Az iPhone 12 esetében minden kiszivárgott információ szerint változni fog a dizájnnyelvezet. És idén már az 5G is bevezetésre fog kerülni, ami szintén új lesz az Apple számára, de ebben legalább egy tapasztalt partnere van a Qualcomm személyében. Viszont a Qualcommal is egy szünet után kezdett újra dolgozni a cég.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap