Kiszivárgott képeken az LG V40 ThinQ

Kiszivárgott képeken az LG V40 ThinQ

Az LG előre láthatólag ősszel újabb taggal bővíti a V-szériát, és a napokban megjelentek az első renderképek a következő generációs okostelefonról. Az LG V40 ThinQ több dolog miatt is érdekes lehet majd, a kamerarendszere például igazán összetettnek ígérkezik a kiszivárgott anyag alapján.

Az LG soron következő csúcsmodelljét ábrázoló képeken az szúrhat szemet elsőként az érdeklődőknek, hogy az eszköznek a hátoldalán három kamera követi egymást katonás sorban. Nem az LG lenne az első, aki triplakamerás mobilt mutathat be, de ettől függetlenül még meglehet a rendszer különlegessége, ugyanis a dél-koreai alakulat az eddigi megoldásoknál is kicsit más úton járt, mint a többiek. A duálkamerái az LG-nek általában úgy néztek ki, hogy a normál képalkotó mellett egy extraszéles-látószögű egység tűnt fel. Most az a kérdés, hogy milyen lesz a harmadik kamera. Az eddigi trendekből kiindulva vagy egy monokróm vagy egy zoomolásra használható megoldásról lesz szó, de némi esély arra is van, hogy valamilyen más trükköt tartogat majd a triplakamerás felállás. Még a képalkotóknál maradva, az is jól kivehető, hogy az előlapon sem csak egy kamera árválkodik, hanem kettő van egymás mellett, szóval összesen 5 kamera számolható össze az LG V40 ThinQ-t ábrázoló renderképeken. Kíváncsian várjuk, hogy milyen funkciókat biztosítanak majd ezek.

Galéria megnyitása

Az okostelefon ábrázoló képeken jól látható, hogy már bemetszéses lesz a kijelző felső pereme. Ez a dizájnelem eddig a V-szériás mobilokat elkerülte, de az LG G7 ThinQ már ilyen panellel volt szerelve, szóval innen nézve ez nem annyira meglepő újítás. És a szoftver a kép alapján lehetőséget biztosít arra, hogy ez a rész „rejtve” maradjon az okostelefon használata közben. Az LG V40 ThinQ a jelek szerint továbbviszi az üvegszendvics felépítést, szóval nemcsak az előlapját fedi majd védőüveg, hanem a hátoldalát is. A keret viszont már fémből készül, ugyanis megfigyelhetőek rajta az antennacsíkok. A telefon hátoldalán megfigyelhető az ujjlenyomat-olvasó, szóval ez a biometrikus egység itt továbbra sem lesz a kijelzőbe ágyazva. Az LG érkező újdonságának a keretén látható a megszokott gombokon felül egy extra kezelőszerv is, ez minden bizonnyal a Google Assistant gyorselérésére szolgál, ahogy azt már az LG G7 ThinQ esetében is láthattuk. Még a keretnél maradva, az eszköznek az alján csak az egyik oldalon van hangszórórács, a másikra a fülhallgató 3,5 milliméteres csatlakozója került, középen pedig a C-típusú USB szerepel. Ahogy azt már korábban megszokhattuk a gyártótól, feltételezhetően itt is lesz Quad DAC – vagy valamilyen még jobb hangminőséget biztosító megoldás.

Galéria megnyitása

Egyéb információval egyelőre nem tudunk az LG V40 ThinQ kapcsán beszámolni. Az még persze még valószínűsíthető, hogy a belsejében a Qualcomm aktuális csúcslapkája fog szolgálatot teljesíteni, de más lehetősége ezen a téren nem is nagyon van a vállalatnak. Az okostelefon bemutatásának az időpontja egyelőre nem ismert, azonban a renderképeken november 16-át mutat a dátum délelőtt 11 órával. Nem lenne meglepő, ha ez volna a debütálásának időpontja, ha így lesz, akkor bizony még jó sokáig várat magára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward