Kisebb modell készült az Amazfit GTS 2 okosórából

A GTS 2 mini a hölgyek számára lehet majd egy ideális megoldás, és azzal, hogy kisebb lett a termék, az ára is csökkent.

Kisebb modell készült az Amazfit GTS 2 okosórából

Az Amazfit a Xiaomi szárnya alatt egészen nagyra nőtt, a vállalat sorra mutatja be a viselhető kiegészítőket, és már a toplistás cégek között szerepel önmagában is. Ez pedig annak köszönhető, hogy remek termékekkel rukkol elő jó árazás mellett. Ezúttal a GTS 2-nek a kisebb variánsa került a terítékre.

Az Amazfit GTS 2 mini egy olyan okosóra lett, ami igazából bármilyen öltözethez jól passzolhat, és bár nagyon hasonlít az Apple Watch-ra nem tekinthető egy az egyben másolatnak. A GTS 2 elképesztően kifinomult volt, ehhez képest a mostani eszköz talán némi visszalépést jelent, de így kellemes megoldásról beszélhetünk, ami egy 1,55 hüvelykes megjelenítőt kapott. AMOLED panelt használ az óra 354 x 306 képpontos felbontással, szóval 300 PPI feletti pixelsűrűséggel szolgál. A fényerőt automatikusan tudja állítani a kütyü, ugyanis ehhez kapott megfelelő érzékelőt.

Galéria megnyitása

A vállalat saját rendszerét futtató eszköz minden lényeges funkciót magában foglal. Van folyamatosan aktív módja az órának és vezérelhető a koronával is. Képes az értesítések átadására, az üzenetek megnyithatóak rajta és a hívásokat valós időben jelzi. Elérhető a készülékről a Xiao Ai digitális asszisztens szolgáltatás, és részt tud venni a kamerák és lejátszók távvezérlésében is.

Sportolók is remek társra lelhetnek az Amazfit GTS 2 miniben, ugyanis több mint 70 sportmóddal tud szolgálni, amiknek a száma növekedhet is az utólagos frissítések révén. Az aktivitás többféle módon képes követni az okosóra, adott esetben egészen mély elemzésekre is képes a különböző algoritmusok révén. Éjszaka pedig ugyancsak nem fog unatkozni, mert az alvási ciklusokat is nagy hatékonysággal tudja monitorozni. A mozgási szenzorok mellett van itt saját fejlesztésű pulzusmérő is, támogatja az óra a véroxigénszint monitorozását.

Galéria megnyitása

Az Amazfit Bluetooth 5 modullal vértezte fel a készüléket, és a hardveres alapról túl sokat ezen túl nem is árult el. Az okosóra rendelkezik GPS vevővel, ami a GLONASS helymeghatározó rendszert is támogatja, hogy hatékonyabban tudjon dolgozni. És fontos azt elmondani, hogy került NFC chip is a GTS 2 minibe, ezáltal lehet mobilos fizetési szolgáltatásokat is használni.

Alumíniumötvözet tokot kapott a viselhető kiegészítő, ennek köszönhetően kellemes benyomást tehet majd a vásárlókra már az első találkozás alkalmával. A szíjat lehet cserélni, megfelelő szélességben bármilyen pántot rá lehet akasztani. Alapból szilikonnal kerül a boltokba, aminek hagyományos csatja van, így biztonságos rögzítésről tud gondoskodni.

Galéria megnyitása

A szíj nélkül elképesztően könnyű mindössze 19,5 grammot nyom a GTS 2 mini, szóval garantáltan nem lesz teher a csuklón, és a tokja ennek az órának mindössze 40,5 x 35,8 x 8,95 milliméteres vonalakkal határolt, tehát valóban egy kicsi megoldásról beszélhetünk. Vízálló a szerkezet természetesen, 5 ATM nyomást tud elviselni, szóval a strandolástól biztosan nem lesz baja, de vízisíeléshez már nem érdemes hordani.

Egy 220 milliamperórás kapacitású akkumulátor került az Amazfit GTS 2 minibe, amiről képes lesz egyetlen töltéssel 14 napig üzemelni, szóval nagyon hatékony a készülék. És van még olyan módja is, amikor alacsonyabb funkcionalitás mellett 21 napot bírhat ki egy szusszal. A fekete, türkiz és rózsaszín kivitelekben érkező eszköz Android és iOS rendszerű mobilokkal is működni fog.

Galéria megnyitása

Az Amazfit GTS 2 mini 700 jüanba fog kerülni, és napokon belül indul a forgalmazása Kínában. Az átszámítva nagyjából 32 ezer forintba kerülő eszköz nemzetközi forgalmazásáról nem esett szó egyelőre, de bízzunk benne, hogy elérhető lesz Európában is, ahogy a GTS 2 is megvásárolható az öreg kontinensen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap