Kisebb játékokkal kísérletezne a BioWare

A stúdió az éppen aktuális nagy fejlesztése mellett kisebb, kísérletezősebb projekteket is szeretne.

Kisebb játékokkal kísérletezne a BioWare

A BioWare egyetlen dologról sosem volt híres: a kis játékokról. A Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Knights of the Old Republic, a Mass Effect, vagy éppen a Dragon Age mind-mind korukcsúcsát képviselték, és úgy látszik, hogy az éppen készülő Anthem lesz a legnagyobb, legköltségesebb fejlesztésük.

Most azonban a BioWare Montreal fejese, Casey Hudson, valamint az Anthem vezető producere, Mark Darrah már húrokat kezdett el pengetni: szeretnének belevágni néhány kisebb, kísérletezősebb projektbe.

"Az iparág,valamint a BioWare és az Electronic Arts hozzáállása is úgy változik, hogy egyre inkább felmerül annak a lehetősége, hogy belevágjunk néhány kísérleti fejlesztésbe. El akarok jutni odáig, hogy miközben készüla következő nagy játékunk, mellette ki tudjunk adni olyan címeket is, amik a rövidfilmek helyi megfelelői lennének" - kezdte Hudson. Szerinte meg kell mutatni az embereknek, hogy van egy csomó kreatív ötletük, és arra is kíváncsiak, hogy ezek közül mire lenne vevő a közönségük.

Mark Darrah hasonlóan vélekedett. Szerinte egyre inkább az látszik, hogy a nagy kiadók igyekeznek változatosabbá tenni a felhozatalukat, és a nagy AAA-kategóriás címek mellett kisebb, gyorsabban elfogyasztható anyagokat készítenek.

"Ezzel megtehetnénk olyanokat is, amiket a csúcskategóriás játékainknál nem, mert ott mások az emberek elvárásai. Viszont szerintem van egy középút, amit úgy is szoktak hívni, hogy AAA-kategóriás indie. Ezek kisebb költségvetésű, rövidebb, de mégis magas minőségű anyagok" - fejezte be Darrah.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward