Kisebb Galaxy Note10 is jöhet

Kisebb Galaxy Note10 is jöhet

A Samsung előre láthatólag nyár végén, augusztusban fogja bemutatni a Galaxy Note termékcsalád soron következő tagját, ami a hírek szerint kapni fog maga mellé egy kisebb – és vélhetően olcsóbb – testvért is. A Samsung idén először csinált valamelyest olcsóbb Galaxy S okostelefont, az egyszerűbb változatot Galaxy S10e néven indította el, és iparági források szerint talán ennek a mintájára jöhet egy kisebb Galaxy Note10 variáns is.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a szerényebb Galaxy Note10 milyen néven fog futni, de a Galaxy S10e után ezt Galaxy Note10e néven említik a szaklapok. Ez az okostelefon állítólag nem lesz olyan nagy, mint a Galaxy Note10, de az nem ismert, hogy mekkora kijelzőt kaphat. Egyesek szerint itt a Samsung megtarthatja a Galaxy Note9 6,4 hüvelykes képátlóját, míg az új generációs csúcsmodell továbblép, és egy 6,7 colos kijelzőt fog felvonultatni, amit elképzelhető, hogy a Galaxy S10 5G-ből emel majd át ebbe az eszközbe.

A pletykák szerint a Galaxy Note10e hasonló felhasználói élmény biztosítására törekedik majd, mint a Galaxy Note10, szóval a hardvere a felsőkategóriás elvárásoknak megfelelő lehet, és olyan piacokon jelenhet ez meg, ahol a vásárlók nem feltétlenül vágynak a még extrémebb képátlóra. Az S Pen érintőceruza biztosan megmaradhat a kisebb szerkezet esetében is, hiszen ez a Galaxy Note termékcsalád védjegyévé vált az évek során. Viszont a kamerarendszere például egy fokkal szerényebb lehet; állítólag nem fog annyi képalkotót felvonultatni, mint a zászlóshajó. De ezzel együtt természetesen az árcédulájára kerülő összeg is egy fokkal szolidabb méretet ölthet.

A következő hetekben, hónapokban elképzelhető, hogy sok információ lát majd napvilágot a Galaxy Note szériával kapcsolatban, hiszen a Galaxy S10 esetében például már alig maradt titka a mobiloknak a bemutatóra, jóformán minden kiszivárgott előzetesen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap