Shop menü

KINYÍRJA AZ EA A PROJECT CARS-T

Török Roland
Török Roland
Kinyírja az EA a Project Cars-t

Az Electronic Arts korábban felvásárolta a neves brit Codemasters-t, akik azelőtt felvásárolták a Slightly Mad Studios-t, kiknek egyik első önálló játéksorozata a Project Cars volt. Nos, ez a cím megy a süllyesztőbe, az Electronic Arts ugyanis bejelentette, hogy megszünteti a sorozatot, nem fog érkezni negyedik rész. 

A Project Cars bár eredetileg szimulátor volt, az évek alatt elvesztette szimulátor jellegét, így egy simcade kocsikázgatós cím lett. A második rész sokak szerint igencsak erősre és jóra sikerült, ám a 2020-ban megjelent harmadik rész a „bárcsak meg ne született volna” ligában versenyez, így hamar el is felejtette a közönség. Ez a jelenség annyira jelen van, hogy míg a Project Cars 2-vel több százan játszanak Steamen, addig a Project Cars 3-at alig 40 ember indítja csak el naponta, még az PC1-gyel is 80-an játszanak a cikk írásának éjjel kettő órai időpontjában. 

A szomorú hír viszont az, hogy míg a senkit nem érdeklő PC3 még kapható, a PC2 árusítása már megszűnt, valószínűleg valamilyen lejáró licencproblémának köszönhetően.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére