Shop menü

MEGJELENÉSI DÁTUMMAL ÉRKEZETT MEG A GTA VI TRAILER

Krokodilok, konzolos megjelenés, flamingók és női főhős.
Török Roland
Török Roland
Megjelenési dátummal érkezett meg a GTA VI trailer

A Rockstar Games korábban megígérte, és a cég be is tartotta, így végre mindenki számára megtekinthető a GTA VI trailere. 

Aki nem bírta ki, már találkozhatott a videó szivárgott változatával, de ez nem von le semmit abból, hogy a világ egyik legjobban várt folytatása végre leleplezésre került. Sokak kedvenc városa, Vice City visszatér, a trailer alapján pedig elképesztően ütős látványra és még részletesebb világra számíthatunk, mint valaha. Leonida területe ráadásul nem csak a városból áll, a környező vidék is éppúgy felfedezhető lesz, mint ahogy azt a GTA V-ben megismerhettük. 

A játékban lehetőségünk lesz a mocsaras területeken a krokodilok között barangolni, flamingókat csodálni és természetesen éjszakai életet élni.

Galéria megnyitása
 

A női főszereplő, Lucia egyelőre biztosnak tűnik, ami kérdéses, hogy lesz-e más irányítható karakter a játékban. A Rockstar viszonylag szűkszavú közleményben csak annyit írt, hogy a GTA VI Leonida területére visz minket, ahol a neon fénybe öltöztetett Vice City is elhelyezkedik, mindezt pedig a GTA sorozat történetében soha nem látott fejlődés mellett. 

A Rockstar Games sajnos nem tudta a trailert kellő meglepetéssel publikálni, hiszen az idő előtt kiszivárgott és sokan úgy tekintették meg, a körülmények miatt viszont így a tervezettnél hamarabb rakták ki a saját változatukat. 

Mindezek mellett se lehet okuk a panaszra, hiszen pár óra alatt közel 47 millió megtekintést szedett össze, a cikk írásakor csak a kedvelések száma 6,2 millió, így könnyen lehet, hogy ez lesz az év YouTube Gaming tartalmú videója.  

Galéria megnyitása

A GTA V még 2013-ban jelent meg PlayStation 3 és Xbox 360-as platformra, a játék azóta is töretlen népszerűségnek örvend. 

A GTA VI-ra viszont még várni kell. A megjelenés 2025-re várható, és a bejelentett platformok között nincs PC, csak a PlayStation 5 és az Xbox Series S/X tekinthető biztosnak. A Rockstar Games hajlamos a PC-s megjelenéseket évekkel eltolni a konzolos változatokhoz képest, így lehetséges, hogy itt is várni kell majd erre.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére