Kint van a CES-en a hajtogatható Samsung mobil

Kint van a CES-en a hajtogatható Samsung mobil

A Samsung a tavaly novemberi fejlesztői konferenciáján már megmutatta az összehajtható okostelefonját. A régóta várt, különleges eszközt a vállalat ugyanakkor csak úgy állította reflektorfénybe, hogy a külső kialakításából szinte semmit nem engedett látni, és az eleve egy prototípus volt. Sokan arra számítottak, hogy a CES-en a Samsung már a teljes valójában is megmutatja majd a fejlesztés alatt álló készüléket, és ez részben így is lett.

Mint azt a The Korea Herald lapnak köszönhetően megtudhattuk, a vállalat elvitte Las Vegasba a sokakat izgalommal eltöltő okostelefont, viszont nem mutatta meg a nagyközönségnek, csak egy szűk csoport vehette szemügyre a szerkezetet. A zárt ajtók mögött tartott privát bemutatóról sajnos nem sok információ szivárgott ki. A The Korea Herald beszámolója szerint kedden volt a szóban forgó esemény, és itt arra koncentrált a Samsung, hogy megmutassa a kiemelt érdeklődőknek, hogyan is fog kinézni a kereskedelmi forgalomba kerülő konstrukció. Szóval nem kizárólag a fejlesztés alatt álló eszközt lehetett megtekinteni élőben, működés közben, hanem a várható végeredményt is.

Galéria megnyitása
Justin Denison kezében a prototípussal (SDC 2018)

Egy érintett, aki láthatta a készüléket, így számolt be róla a The Korea Heraldnak: „Amikor ki lesz hajtva, a Samsung összecsukható telefonjának felületén nem látható majd semmilyen ránc, ami azt jelezné, hogy meg volt hajlítva. Azonban amikor eredetileg teljesen összehajtották a készüléket, az töréshez vezetett. Ezért a Samsung úgy alakította ki az eszközt a tesztek során, hogy az két fele kissé elemelkedik egymástól, amikor összezárják. A ma látható prototípuson összehajtogatva maradt némi gyűrődésnyom, de ez a probléma a véglegesített verzióban már ki lesz javítva.” Emellett azt is elmondta a lap forrása, hogy zárt helyzetben eléggé vastag kézben tartva a szerkezet; ez persze jó fogásról gondoskodik, de a hordozáskor nem túl szerencsés. Egy másik személy pedig arról beszélt, hogy az eszköz nagy figyelmet fordít a multitaskingra, és igazán vonzó opció lehet majd azok számára, akik tabletet és mobilt is használnak a mindennapok során.

Galéria megnyitása

A Samsung állítólag február közepén mutatja majd be a Galaxy S-széria új generációját, és bár azt szinte biztosan ki lehet jelenteni, hogy akkor a Galaxy F néven emlegetett, összehajtható okostelefon még nem fog debütálni, talán már megmutatja majd a vállalat. Vagy ha akkor nem is, de a Mobil Világkongresszuson már remélhetőleg tényleg hivatalosan is megcsodálhatja a nagyközönség. A készülék még az év első felében a boltokba kerülhet, és állítólag csillagászati, 2000 dollár körüli összeget kell majd érte kifizetni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap