Kilépett a Halo Infinite vezető fejlesztője

Chris Lee nem az első ember, aki távozik a projekt éléről.

Kilépett a Halo Infinite vezető fejlesztője

Tovább folytatódik a Halo Infinite körüli dráma, miután a nyári bemutatót követően a rendkívül negatív visszajelzések hatására a fejlesztő 343 Industries úgy döntött, hogy legalább egy évvel eltolja a játék megjelenését. Most pedig bejelentették azt is, hogy Chris Lee, a projekt direktora is elhagyja pozícióját, azonban a Microsoft berkein belül marad, és más dolgokkal foglalkozik majd.

Nem ez az első komolyabb lemondás a Halo Infinite fejlesztése alatt. Tim Longo kreatív igazgató 2019 augusztusában állt fel, amit némi átszervezés követett, így Mary Olson vezetői produceri pozícióba került, azonban néhány hónappal később ő is kilépett a stúdiótól.

Ebben a nehéz időszakban a Microsoft úgy nyilatkozott, hogy Chris Lee személye tudta stabilizálni a helyzetet, és összetartani a fejlesztőcsapatot.

A 343 Industries végig próbálta tartani magát ahhoz, hogy a fejlesztéssel semmi probléma nincs, a különböző vezető pozíciójú emberek nem kreatív nézeteltérések, vagy más összetűzések miatt távoztak. Valami azonban egészen biztosan nem ment jól, hiszen láttuk júliusban, hogyan is fest a játék.

A helyzetet látva a Microsoft pár héttel később bejelentette, hogy Joe Staten csatlakozik a 343 Industries csapatához.

A hivatalos nyilatkozat szerint senkit nem vált le a pozíciójából, hanem a már meglévő csapathoz csatlakozik egyfajta vezetőként, segítve az egyjátékos kampány elkészítését.

Mindez nem véletlen: Staten igazi Halo-veterán, aki már a sorozat első részén is dolgozott még a Bungie berkein belül. Leginkább a történetért, a küldetések strukturájáért és a single player mód scripteléséért volt felelős. Sztori tekintetében végső soron ő fogta össze a Halo-univerzumot. Staten aztán egy ideig még a Bungie-val tartott, és alaposan részt vett az első Destiny történetének kialakításában, azonban a fejlesztés vége felé egyre több konfliktusa volt Jason Jones stúdióalapítóval.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap