Kiküldte a meghívókat a Motorola az új Razr bemutatójára

Valami egészen rendkívülire készül a vállalat november közepén.

Kiküldte a meghívókat a Motorola az új Razr bemutatójára

Régóta lehet már pletykákat hallani arról, hogy a Motorola végre olyan köntösben hozza vissza a Razr márkanevet, ahogy azt a 2000-es években megismerhettük. Egy olyan okostelefont alkot a vállalat, amit éppen úgy lehet majd összehajtani, mint az eredeti Razrt. Persze még sok a kérdés a konstrukció körül, de a szakma nagy érdeklődéssel várja a terméket.

A CNET számolt be arról elsőként, hogy egy meghívót kapott a Motorolától egy rendezvényre, aminek egy egyelőre, hivatalosan ismeretlen eszköz lesz a főszereplője. November 13-án lesz az az esemény, melynek keretében elvileg kamerák kereszttüzébe kerülhet majd az új generációs Razr, aminek a puszta érkezését valószínűleg nagyobb érdeklődés övezi, mint az eredeti kiadásét. A Motorola egy olyan meghívót küldött ki, ami animált, és az látszik rajta, hogy egy fémszerű anyag leolvad a szerkezetről, és megszületik az új generációs Razr. Nagyon kevés részletet lehet látni, azt is csak egy pillanatig, de mintha a két része az eszköznek teljesen összesimulna, és a készülék élein a letörések egyértelműen az eredeti Razrt idézik.

 

Galéria megnyitása

A meghívón az „An original unlike any other” felirat olvasható, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy „Egy eredeti minden mással ellentétben”. Ebből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy a Motorola a konkurenseken élcelődik, akik csak egy „véletlenszerűen” váltasztott dizájnt valósítottak meg a hajtogatható megjelenítővel, szemben vele, aki egy legendának a nyomdokain indítja el a saját megoldását. A bemutató az Egyesült Államokban, Los Angeles kerül megrendezésre. És az esemény témájáról szűkszavúan – de cseppet sem szerényen – mindössze annyit nyilatkozott egyelőre, hogy egy újragondolt ikon régóta várt bejelentésre kerül majd sor.

A CNET elmondása alapján a Motorola nagyon megadja majd a módját az eseménynek, a vállalat által kiküldött közlemény tanúsága szerint speciális meghívott vendégekkel lehet számolni, és zenei előadás is várja majd a meghívott látogatókat. A cég a jelek szerint mindenféle módszert bevet, hogy maradandó élményben részesítse az érdeklődőket. Reményeink szerint azonban a szakmabelieknek éppen elég lesz az okostelefon is, és nem lesz szükség arra, hogy egyéb showelemek gondoskodjanak a résztvevők lenyűgözéséről.

Galéria megnyitása
Korábban kiszivárogtatott renderkép a mobilról és a csomagolásáról

Állítólag a Motorola Razr egy nagyon erős középkategóriás hardvert fog felvonultatni kihajtható köntösben egy szélsőséges képarányú AMOLED megjelenítővel, ami az egész belsejét kitölti majd az eszköznek. A pletykák a Snapdragon 710 rendszerchip használatáról szóltak, amihez kellő mennyiségű rendszermemória fog tartozni, több kamera (12 és 8 MPixeles) kerülhet a fedélzetre, az akkumulátor pedig 2730 milliamperes kapacitású lehet. A Razr állítólag egy különleges dobozba lesz csomagolva, és az ajánlott fogyasztói ára 1500 dollár körül alakulhat, amivel lényesen olcsóbb lenne a Samsung Galaxy Foldnél és persze a Huawei Mate X-nél is, ami még mindig nem elérhető.

Azt egyelőre nehéz megmondani, hogy a Motorola most csak egy bemutatót fog-e tartani, és a forgalmazás csak a későbbiekben veheti kezdetét, vagy már eleve arra készül, hogy el is indítja a termék szállítását. Eddig ez utóbbi egyetlen hajtogatható masinának sem sikerült, minden szerkezetnél voltak késések a komplikált technológiai kihívások miatt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap