Kijelzővel hátán jöhet a Nubia Z18S

Kijelzővel hátán jöhet a Nubia Z18S

Az elmúlt hetekben több kínai vállalat is különleges kialakítású okostelefonokkal rukkolt elő, és úgy fest, hogy a sornak még nincs vége, hamarosan a ZTE is bemutathat egy meglehetősen érdekes modellt. A nehéz időszakot élő vállalatnál a jelek szerint nem álltak le a fejlesztések, és ennek eredményeként hamarosan egy több okból is szokatlan Nubia modell kerülhet a kamerák kereszttüzébe.

Frissen kiszivárgott képeken bukkant fel a Nubia Z18S, aminek az érkezéséről már hosszú ideje folynak a pletykák. A legfontosabb dolog, amire azonnal figyelmesek lehetnek a felhasználók a képeken, hogy a szerkezet hátlapján is kijelző van. Tisztán kivehető, hogy a renderelt ábra színes megjelenítőt mutat a Nubia hátoldalán, méghozzá nem is szerény méretben. Szinte akkora a Z18s hátán felbukkanó panel, mint néhány éve egy átlagos középkategóriás mobil normál kijelzője. Láttunk már egyébként korábban olyat, hogy egy mobil egy nagy panellel a hátlapján jött, a YotaPhone több generációt is bemutatott ilyen formátumban, de ott E Ink technológiás volt az alternatív megjelenítő.

Galéria megnyitása

A Nubia 18S esetében jól látszik, hogy gyakorlatilag bármilyen tartalom kirakható majd ide: az óra, a nyitókép vagy akár a kamera képes is. És ez utóbbi kulcsfontosságú, ugyanis az előlapon úgy fest, hogy nem lesz kamera. Szóval arra a következtetésre juthatunk, hogy ennek a segítségével lehet szelfizni vagy videohívást bonyolítani. A Vivo és az Oppo a házból kiemelkedő kamerákat használt a bemetszés eltüntetésére, a Nubia pedig a jelek szerint egy második kijelzőt. Ez egyébként kikapcsolt állapotában nem látszik majd, mert a hátlapot védő üveg sötétített. A képekből túlzottan messzemenő következtetést nem érdemes levonni a megjelenítőre vonatkozóan, de mindenképpen érdekes, hogy azon az ábrán, amin csak az óra látható a gép hátán, egyértelműen kirajzolódik az egész panel, még a sötét része is. Ez alapján nem lenne meglepő, ha IPS technológiás lenne az egység, nem pedig az egyébként kézenfekvőbb opciónak tűnő AMOLED.

Galéria megnyitása

Érdekesség még, hogy az ujjlenyomat-olvasót nem lehet látni a kijelző alatt és a hátlapon sem. Ez alapján arra lehetne jutni, hogy a fejlesztők a megjelenítőbe integrálták a biometrikus szenzort, de valójában nem ez történt. Van egy másik kiszivárgott kép is a Nubia Z18S-ről, és az megadja a választ az ujjlenyomat-olvasó elhelyezésének kérdésére. A kínaiak egész egyszerűen az okostelefon keretére tették ezt az egységet.

Galéria megnyitása

A Nubia Z18S előre láthatólag egy felsőkategóriás okostelefon lesz a Qualcomm Snapdragon 845 rendszerchippel, de sajnos a specifikációját illetően még semmilyen kiszivárgott információval nem rendelkezünk. És most még azt sem lehet tudni, hogy mikor mutatkozhat be, de talán nem kell már rá sokat várni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward