Kihajtható LG mobil jöhet az MWC-n

Kihajtható LG mobil jöhet az MWC-n

Egy ideje már hallani lehetett olyan pletykákat, hogy az LG is hajtogatható okostelefonnal rukkolhat elő, most pedig olyan információkat kaptunk, amik nemcsak arról szólnak, hogy mikor mutatkozhat majd be az eszköz, hanem arról is, hogy milyen formátumú lehet.

Ha minden jól alakul, akkor a Mobil Világkongresszuson már ott lehet az LG összehajtható mobilja, de az a hír járja, hogy ez nem lesz közvetlen ellenfele a Samsung vagy éppen a Royole termékeinek. Ez pedig azzal magyarázható, hogy a pletykák szerint nem egy összefüggő kijelzőt foglal majd magában, hanem kettő különálló megjelenítője lesz, melyek szorosan egymáshoz illeszkednek majd a termék kinyitását követően. Ezek alapján egy olyan konstrukció jelenhet meg az olvasóink szeme előtt, mint amilyen a ZTE Axon M volt 2017 második felében.

Galéria megnyitása
ZTE Axon M

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez a kihajtható mobil milyen néven kerülhet a boltokba, de valószínűleg új szériát indít majd a számára az LG a felsőkategóriában, szóval párhuzamosan futhat a „G” és a „V” sorozatokkal. Olyan információkat is lehet hallani a készülék kapcsán, hogy lesz egyfajta érintésmentes vezérlési technológia is kerül bele, melynek köszönhetően különböző gesztusokat tud majd felismerni 20-30 centiméterrel a felülete felett. Ez igazából manapság többféle módon is kivitelezhető, de arról nem szólt a fáma, hogy itt mire lehet számítani, de talán ez lesz az egyik kiemelt képessége.

Első hallomásra a kettő kijelzővel megoldott hajtogathatóság eléggé csalódást keltő lehet majd, hiszen a ZTE Axon M esetében ez már 1,5 éve meg lett oldva, ráadásul az a szerkezet nem aratott túl nagy sikert, ami az eladásokat illeti. Kíváncsian várjuk, hogy végül mivel rukkol elő az LG, hiszen mégiscsak a világ egyik legnagyobb panelgyártójáról beszélhetünk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap