Kiderült, mikor jön az 5G-s Galaxy S10

Kiderült, mikor jön az 5G-s Galaxy S10

A Samsung még februárban jelentette be a Galaxy S10, a Galaxy S10+ és az olcsóbb Galaxy S10e modell mellett a Galaxy S10 5G-t is, ami már a nevének megfelelően támogatja az ötödik generációs hálózatokat is egyebek mellett. Ez az okostelefon nem került a boltokba az előbbi trióval, sőt, igazából egészen mostanáig azt sem lehetett tudni, hogy mikor debütálhat.

Friss információk szerint a Samsung első 5G támogatást biztosító okostelefonja április 5-én fog megjelenni, és nem meglepő módon a vállalat hazájában fog ekkor felbukkanni. Először tehát Dél-Korában juthatnak majd hozzá a termékhez a vásárlók, de úgy tudjuk, hogy az Egyesült Államokban sem kell sokkal tovább várni a szerkezetre. Április 11-étől a Verizon kínálatában lehet majd elérni, és ez egy ideig így is marad, mert a szolgáltató exkluzivitást élvez a Samsunggal kötött megállapodása szerint. Állítólag azok, akik az elsők között csapnak le az új generációs hálózati támogatást nyújtó mobilra, ingyenesen kapnak mellé egy teljesen vezeték nélküli Galaxy Buds fülhallgatót – és az első egy évben 50 százalékos kedvezmény mellett cseréltethetik a kijelzőt, ha megsérülne.

Galéria megnyitása

A Samsungnak ez az okostelefonja nem fog olyan gyorsan terjedni, mint az SGS10 széria többi tagja, mert csak ott fogja hivatalosan forgalmazni az okostelefont a vállalat, ahol van mögötte megfelelő hálózati infrastruktúra is. Azokon a helyeken, ahol nincs még élesben elérhető 5G, biztosan nem érdemes a Galaxy S10 5G érkezésére számítani. Pedig egyébként ez az eszköz nemcsak a hálózati támogatásban tér el a Galaxy S10-től vagy a Galaxy S10+-tól. Kiemelendő, hogy óriási, 6,7 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, a kamerarendszerét az előlapon és a hátoldalán is megtoldották a mérnökök egy-egy 3D ToF egységgel, ami új lehetőségeket biztosíthat a jövőbeli tulajdonosoknak, és az is fontos, hogy már egy 4500 milliamperes akkumulátor került bele. Részletesebben a megjelenésekor született hírünkben olvashatnak róla az érdeklődők.

Hogy mennyibe fog kerülni a Samsung Galaxy S10 5G? Nos, ezt hivatalosan továbbra sem lehet tudni. Iparági források információi szerint a különleges lehetőséget nyújtó szerkezet a vállalat hazájában, Dél-Koreában átszámítva nagyjából 1330-1350 dollár körüli összegért lesz elérhető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap