Kicsit többet tudunk Fumito Ueda új játékáról

Az ICO, a Shadow of  the Colossus és a The Last Guardian készítője nem indie játékot szeretne.

Kicsit többet tudunk Fumito Ueda új játékáról

Az ICO, a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian mögött álló géniusz, Fumito Ueda már egy ideje egy teljesen új játékon dolgozik. Erről tavaly egyrészt megosztott egy képet, ami valamilyen formában a játék hangulatát igyekszik megjeleníteni, másrészt pedig azt mondta, hogy a fejlesztési eszközöknek köszönhetően nagyon gyorsan tudnak prototípusokat készíteni.

Az azóta eltelt közel egy évben úgy látszik, hogy be is indult a nagyüzemi prototípus gyártás, Ueda ugyanis most azt mondta, hogy számos különböző dolgot tesztelnek egyszerre. "A legtöbb ötletünket kipróbáljuk a gyakorlatban is, így hamar kiderül, hogy mennyire érdekesek. A lényeg, hogy először a játék magját találjuk ki, majd onnantól kezdjük el a bővítést."

De milyen játék is lesz ez? Ueda ezzel kapcsolatban elmondta, hogy habár az ICO, a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian között akadnak ugyan hasonlóságok és kapcsolódási pontok, valójában mindegyik teljesen más játékélményt nyújt, és ez a célja az új címmel is.

Most azonban Ueda ennél is tovább akar menni, és azt állítja, hogy az új játék "teljesen más" lesz, mint amire számítanánk tőle. Ezen kívül megerősítette azt is, hogy mivel most már külön dolgozik a saját GenDesign nevű stúdiójával (ami viszonylag pici), az emberek azt gondolhatnák, hogy egy indie-jellegű anyag lesz a végeredmény. Szerinte azonban nem ez a helyzet.

"Egyáltalán nem érződik indie játéknak a jelenlegi helyzet alapján. Végső soron egy olyan méretű játékra törekszünk, mint amilyen a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian volt."

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap