Kickstarterre kerülhet az Alice: Otherlands

Ha miden jól megy, American McGee és csapata júniusban szeretné leforgatni a játék Kickstarteres videó promóját.

Kickstarterre kerülhet az Alice: Otherlands

Az Alice játékok atyja, American McGee, és új stúdiója, a Spicy Horse már a Kickstarteres gyűjtés lehetőségét fontolgatja új Alice játékuk, az Otherlands elkészítésének megfinanszírozására. Áprilisban indult Facebookos oldalukon többször is megemlítették a Kickstartert, és a támogatóknak adott lehetséges díjak is szóba kerültek, valamint az EA-val folytatott titkos tárgyalásokról is említést tettek.

A csapat már belekezdett az Alice: Otherlands Kickstarteres videójának megtervezésébe, melynek főszereplőjéül egy cosplayert fognak kiválasztani a jelentkezők közül. A felvételek júniusban fognak elkészülni Sanghajban, amely a Spicy Horse székhelye. "Ez a verseny nem jelenti azt, hogy az Otherlands projekt mindenképp elindul, még mindig dolgozunk a megállapodásokon, amelyek nem biztos, hogy összejönnek" – írták a fejlesztők figyelmeztetésképp oldalukon.

Az új darab Londonban játszódna, ahol Alice a járókelők elméjébe betörve különböző mentális Csodaországokban kalandozhatna. McGee terveiben nem egy egy tripla Á-s játék szerepel, inkább egy multiplatformos online ko-op élményként képzeli el a darabot, melyet böngészővel táblagépeken is játszhatnánk – persze ez még változhat, és az EA-nak is lesz még némi beleszólása a dolgokba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward