Kiábrándító lesz a Surface Pro 6?

Kiábrándító lesz a Surface Pro 6?

A Microsoft előre láthatólag október másodikán fogja bemutatni az új generációs Surface Prót, de egy vietnámi weboldal már most hozzájutott az eszközhöz, és rengeteg információt, valamint képeket (és videót) osztott meg ezzel kapcsolatban. És azok alapján, amik kiderültek, nem sok változásra lehet számítani.

A redmondiak a táblagépet szinte minimális változtatásokkal küldhetik bevetésre, jelen állás szerint sem a külső, sem pedig a belbecs nem fog jelentős változáson átmenni. A készülék megtartotta az aktuális modell kijelzőjét, tehát 12,3 hüvelykes PixelSense panelre kell számítani 2736 x 1824 képpontos felbontással. És nagyon úgy fest, hogy a kereten továbbra sem lesz C-típusú USB csatlakozó. Emellett lesz a gépen egy 3,5 milliméteres audio port, egy mini Displayport, valamint számolni kell a Surface egyedi csatlakozófelületével is. Az új tabletnek az előd mintájára a hátoldalából lehet kihajtani a támasztókáját, amivel sík felületeken kényelmes lesz a használata. A dizájnban annyi előrelépést lehet megfigyelni, hogy a sarkak jobban le vannak kerekítve, mint korábban voltak, így kényelmesebb lehet majd kézben fogni, de azért azt továbbra sem lehet rásütni a gépre, hogy gömbölyded formák jellemeznék.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A legnagyobb változás talán az lesz, hogy itt már az Intel Core i5 szériájának egyik legfrissebb, nyolcadik generációs tagja kerül bevetésre a korábban alkalmazott hetedik generációs processzor helyett. Ez jobb hatékonysággal működhet majd, gyorsabb lehet a gép valamivel alacsonyabb fogyasztás mellett. A rendszermemória a lencsevégre kapott szerkezetnél 8 GB-os méretet öltött, a háttértára pedig 128 GB a szóban forgó Surface Pro modellnek. A kapcsolati lehetőségek terén lesz Wi-Fi és Bluetooth 4.1 is, ennél a modellnél viszont egyéb extra (pl. LTE hálózati modem) nem került elő. A táblagépen a Windows 10 operációs rendszer várja majd a jövendőbeli vásárlókat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap