Kholat - új előzetes a Djatlov-incidenst feldolgozó játékból

Új motort és külsőt kapott a nyomozós túlélő horror, amely az 1959-es tragédiát dolgozza fel.

Kholat - új előzetes a Djatlov-incidenst feldolgozó játékból

Korábbi hírünkben már beszámoltunk arról a készülőben lévő játékról, amely az összeesküvés elméletek kedvelői számára gazdag anyagot jelentő Djatlov-incidenst dolgozza fel, melynek során 9 fiatal orosz túrázó vesztette életét az Urál-hegységben, máig tisztázatlan körülmények között. Az 1959-ben történt tragikus esetből készült játékhoz a fejlesztők először a Unity motort használták, de később úgy döntöttek, hogy áttérnek az Unreal Engine 4-re, hogy a grafika terén a lehető legjobbat hozzák ki a programból.

Az Imgn.Pro kiadó és Wohoo Games független lengyel csapat, akik közösen dolgoznak a játékon most egy új előzetest adtak ki, amelyben már az új motorral készült helyszínek egyikét, Ivdel városát láthatjuk, ahol a történet kezdetét veszi. Az alkotók alapos kutatómunkát végeztek, hogy Ivdel valóban úgy nézzen ki, ahogy annak idején; különös figyelmet szenteltek a vasútállomásnak, ahová a kirándulócsoport megérkezett.

A túrázók eltűnése után küldött mentőexpedíció megtalálta a csapat sátrát, amely belülről ki volt vágva, a diákok holttesteire pedig egy több száz méteres körön belül találtak rá. Minden arra utalt, hogy valami olyasmi történt, ami pánikot váltott ki közöttük, és menekülés közben érte őket a halál. A legtöbben megfagytak, de néhány holttesten különös, megmagyarázhatatlan sérülések is voltak.

Játékosként az esetet felderítő vizsgálóbizottság egyik tagját alakítjuk, aki évekkel később kezd nyomozásba, végigjárva azokat a helyszíneket, ahol a túrázók is megfordultak. Külön rendszer lesz a félelem kezelésére, amely precízen fogja adagolni az idegességet és bizonytalanságot, az alapján, hogy milyen döntéseket hozunk.

A Kholat megjelenése 2015 első negyedévében várható.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward