Kholat - Sean Bean a Dyatlov-átkelésnél is meghal

A játékot narráló Sean Bean nyilván nem maradhat életben. Megvan a hivatalos megjelenési dátum is.

Kholat - Sean Bean a Dyatlov-átkelésnél is meghal

Ahogy arról korábban már írtunk, a Kholat a legendás Dyatlov-rejtélyről szól, melynek során az Igor Dyatlov által vezetett turista csoport minden tagja különös módon meghalt az Urál-hegység északi vonulatánál. Mivel a hivatalos nyomozás annyit állapított meg, hogy egy "ismeretlen, ellenálhatatlan erő" végzett a kilenc fiatallal, azóta is számos összeesküvés-elmélet kering az eset körül. Néhányan egy yeti támadására gyanakszanak, mások a szovjet kormány nukleáris kísérleteire fogják az esetet, míg megint mások egyenesen az idegeneket okolják. Akárhogy is, abban látszólag mindenki egyetért, hogy itt valami gyanús.

A játékot maga Eddard Stark, vagyis Sean Bean narrálja (vélhetően Dyatlovot megszemélyesítve), és morbid poénként nyilván nem maradhat ki, hogy meghaljon - az alábbi előzetesben elhangzott néhány mondata ezt már egyértelművé teszi.

A trailert egyébként annak apropóján tették közzé a fejlesztők, hogy a Steam Greenlighton elindult játék megkapta hivatalos megjelenési dátumát: október 6-án számíthatunk rá.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward