Kétutas kialakítással és hosszú üzemidővel szolgál a Galaxy Buds+

A Samsung külön mélyhangszórót pakolt a fülhallgatóba, és így is kiváló az üzemideje, de aktív zajszűrést nem nyújt.

Kétutas kialakítással és hosszú üzemidővel szolgál a Galaxy Buds+

A Samsung folyamatosan fejleszti a mobiljai mellett a vezeték nélküli fülhallgatókat is, melyek egyre nagyobb figyelmet kapnak már, mióta a dél-koreai alakulat is leradírozta a 3,5 milliméteres Jack aljzatot a csúcskategóriás készülékeiről. A mostani teljesen vezetékmentes eszköz a Galaxy Buds+ néven futott be.

Galéria megnyitása

A nagyon kompakt fülesek esetében komoly kihívást jelent a kiváló hangminőség biztosítása, de a Samsung mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbbet tudja ebből kihozni. Most az új Galaxy Buds variáns már fülhallgatónként kettő darab hangkeltőt tartalmaz, van egy magas és egy mély egység, ezáltal megnövelt dinamikát tud biztosítani. A finomhangolásról az AKG szakemberei gondoskodtak, így remélhetőleg jó lesz az összhatás is, természetes hangzást tud majd produkálni a kiegészítő.

A tervezők három-három mikrofonnal látták el a Galaxy Buds+-t, van egy szenzor belül, kettő pedig kívül. Képes szűrni a beszélgetések alkalmával a zajt a szerkezet, ugyanakkor az aktív zajszűrési funkciónak a híján van. Azt pedig több lépcsőben lehet szabályozni, hogy a külső zajokat mekkora mennyiségben engedje be például az utcán való közlekedés közben. Támogatja a digitális assziszens szolgáltatások használatát is a Galaxy Buds+.

Galéria megnyitása

A készülék kezelése az érintésérzékeny felületen keresztül oldható meg leggyorsabban, különböző gesztusokkal lehet alapműveleteket végrehajtani. A Galaxy Buds+ kapott saját alkalmazást is, ami kompatibilis lesz az Android és az iOS operációs rendszerrel is. Szóval semmi akadálya nem lesz annak, hogy valaki az iPhone-ja mellé válasszon egy ilyen eszközt.

Fekete, fehér és kék színben lehet majd hozzájutni a fülhallgatóhoz, illetve egyes információk szerint piros variás is lehet majd belőle. A hallójáratba illeszkedő részt cserélhetik az emberek annak megfelelően, hogy számukra miként komfortos a Galaxy Buds+ viselése. Ez mindig lényeges dolog egy ilyen zárt fülesnél.

Galéria megnyitása

A termék 85 milliamperes akkumulátort tartalmaz, és részben ennek köszönhetően az üzemideje már eléri a 11 órát egyetlen feltöltéssel, ami szinte példa nélküli a TWS szegmensben. És a tokba épített akkumulátorral pedig további 11 órás üzemidőt lehet elérni, szóval összesen 22 órán át használható az újdonság.

Lehet C-típusú USB-val vagy vezeték nélkül tölteni a fülhallgatót, szóval akár az új Galaxy S20 széria vagy a Galaxy Z Flips is képes a töltésről gondoskodni.  És van gyorstöltés is, kábelen keresztül 3 perc alatt egy órányi zenehallgatásra elegendő energiát szív magába a készülék.

Galéria megnyitása

A Samsung Galaxy Buds+ február 14-étől rendelhető, és 60 ezer forint körüli összeget kell érte kifizetni, amennyiben valaki csak erre vágyik. Ha viszont az érdeklődő előrendeli a Galaxy S20+ vagy Galaxy S20 Ultra modelleket 2020. március 8-ig, akkor ajándékba megkapja a fülhallgatót a választott okostelefon mellé, ami nem egy rossz ajánlat. És azok, akik így rendelik a mobilokat, 3 nappal előbb meg is kaphatják, mint ahogy azok a boltokba kerülnek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap