Kétéves születésnapját ünnepli a The Secret World

Gólemekkel, invázióval, új küldetésekkel és bónuszokkal ünnepel a Funcom misztikus MMO-ja.

Kétéves születésnapját ünnepli a The Secret World

A Funcom MMO-ja, a The Secret World kétéves fennállását ünnepli, ennek alkalmából különböző eseményekkel, új küldetésekkel és bónuszokkal kedveskednek a játékosoknak. A The Guardians of Gaia eseményei a mai nappal kezdődnek: nagydarab gólemek támadnak a játék minden zónájában, és egy új world boss is érkezik, amellyel Tokióban mérhetik össze erejüket a játékosok.

A Tokió zóna új küldetéscsomagot kapott, Sidestories: Love & Loathing címmel, amely érdekes kalandokat kínál: vissza kell verjük a japán fővárost fenyegető démoni inváziót és többek között kapunk egy nyomozós küldetést is, amelyben origami tudásunkat tehetjük próbára. A Sidestories: Love & Loathing az Issue #9: The Black Signalban bevezetésre került tartalmakat folytatja, ennek a csomagnak a megléte alapfeltétele a tokiói kalandokban való részvételnek. Az új pakkban összesen öt küldetést találunk, a már említett nyomozós misszió mellett négy akciódús kalandban (Brotherly Loathe, Killers on the Road, The Right Round, The Korinto-kai) lehet részünk. Aki mind az öt küldetést sikeresen befejezi, annak jutalma egy Cracked Noh Mask és egy Deep Mystery Box lesz.

A július 17-ig tartó események ideje alatt a következő bónuszok lépnek életbe:

- Dupla akció pontok

- Extra Black Bullion Nightmare Dungeon tokenek

- 50%-kal több Aureus of Initiation Scenario token

- 50%-kal több White Marks of Venice PvP token

- 50%-kal több AEGIS Reaserch XP Tokióban

Ezen kívül minden általunk meghívott játékosért, aki megveszi a The Secret Worldöt, az ezért járó szokásos veterán pontokon felül még egy hónapnyi ingyen tagságot is kapunk. Ehhez a meghívókat július 11-ig kell kiküldenünk és barátunknak 30 napon belül kell megvennie a játékot. Minden játékos 10 extra meghívó kulcsot kap.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward