Két újabb Wasteland 2 screenshot érkezett

Hamarosan indul az első korai béta, így az inXile-nél most nagy a készülődés, de azért kaptunk két új screenshotot is, hogy örüljünk!

Két újabb Wasteland 2 screenshot érkezett

Hamarosan indul az első korai béta, így az inXile-nél most nagy a készülődés, de azért kaptunk két új screenshotot is, hogy örüljünk! A friss képek azt is bizonyítják, hogy a játékban nagyon változatos környezeteket alakítottak ki, mind dizájn, mind pedig esztétikai szempontból.

A mostani prioritások élén a bugvadászat van, igyekeznek kiszűrni a belső minőségbiztosítási csapattal amit csak tudnak, hogy a játék stabil és játszható legyen néhány héten belül. Amint ezzel megvannak, kezdődhet a korai béta, amihez csak a támogatók férhetnek hozzá. Ha minden jól megy, akkor október végén, vagy november elején kezünkhöz kaphatjuk a játékot.

A bétában a Wasteland 2 első négy nagy zónája lesz benne, minden kapcsolódó COPS térképpel (ezek kisebb helyek, amiket a világtérképről érhetünk el és a fő zónákhoz kapcsolódnak). A fejlesztők azért döntöttek amellett, hogy nem teszik elérhetővé az egész játékot, hogy elkerüljék a spoilereket. Nem lenne jó ugyanis, ha a támogatók még béta állapotban vinnék végig a játékot.

A tesztelést elsőként Windows PC-n lehet megkezdeni, amint lehet ezt követi majd a Mac és Linux verzió is. Chris Keenan felhívta arra a figyelmet, hogy ez a korai verzió még elég csiszolatlan:

"Néhány rendszer még nem teljesen kiforrott, előfordulhatnak fura bugok és a kiegyensúlyozás is messze van még a véglegestől. Ezeket a béta alatt fogjuk javítani, megígérjük, hogy addig nem adjuk ki a játékot, amíg nem fut minden gyönyörűen. Nagyon nehéz volt megbarátkoznom a gondolattal, hogy már azelőtt adunk ki screenshotokat, videókat és demókat, hogy nincs minden tökéletesre polírozva. Most már megbékéltem vele, mert látom mennyi visszajelzést kaptunk már az eleje óta, aminek köszönhetően tudtunk változtatni az irányon, amikor szükség volt rá. Ez a korai béta is ilyen lesz."

Ha már rég jártatok a játék Kickstarter honlapján, érdemes körülnézni, nagyon sok infó van a tulajdonságokról, skillekről és egyéb dolgokról. A játék előre láthatóan nem sokat fog késni, a legutolsó információk szerint 6 hét csúszásban vannak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward