Két új Swiftech termék érkezett DIY folyadékhűtő rendszerekhez

A gyártó bemutatta legnagyobb teljesítményű szivattyúját, plusz egy új tágulási tartállyal is előrukkolt, amelyhez az MCP50X szivattyú is jár.

Két új Swiftech termék érkezett DIY folyadékhűtő rendszerekhez

A Swiftech a napokban több új terméket is bemutatott, amelyek a DIY folyadékhűtő rendszerek piacát veszik célba. Az újdonságok között egy nagyteljesítményű szivattyú, illetve egy nagyméretű, két darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet elfoglaló tágulási tartály lapul.

Swiftech MCP50X – az új zászlóshajó

A vállalat legújabb nagyteljesítményű szivattyúja kompakt mérete ellenére meglehetősen komoly teljesítményt kínál. Az MCP50X csak 62 x 62 x 44,8 milliméteres mérettel bír, szénkefe nélküli motorjával mégis képes akár 1,5 BAR nyomás előállítására is. Az új szivattyú 12 voltos egyenfeszültséget igényel, de a 7 volt és 13,4 volt közötti feszültségtartományban is gond nélkül működik.

A termék maximum 25,8 wattot fogyaszt, tápellátását pedig SATA tápcsatlakozón, vagy 4 tűs ventilátor tápcsatlakozón keresztül biztosíthatjuk. Az MCP50X a nyomó oldalon 14,3 Lpm maximális teljesítményt kínál, azaz percenként 14,3 liternyi folyadékot tud megmozgatni. A szivattyú motorjának a fordulatszáma 1200-4500 RPM. A termék szabványos G1/4-es fittingeket fogad, így szinte bármilyen számítógépes folyadékhűtő rendszerbe beilleszthető.

Az MCP50X már elérhető kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 69,95 dollár.

Érkezett egy nagyméretű tágulási tartály is

Az MCP50X szivattyú mellett a Maelstrom V2-es tágulási tartály is bemutatkozott, ami az adott számítógépházban két darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet foglal el. Az újdonságban 354 köbcentiméternyi folyadék fér el, és jár hozzá egy gyárilag beszerelt MCP50X típusú folyadékhűtő szivattyú is, amelynek legfontosabb tulajdonságait fentebb tárgyaltuk ki.

A tartály átlátszó, hála az akril oldallapoknak, sőt, a rendszer még LED-es megvilágítást is kapott, ami egy háromtűs ventilátor tápcsatlakozón keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot. Az előlap anodizált alumíniumból készült, a tartály alján elhelyezkedő fémlap pedig nikkelborítással rendelkezik. A Maelstrom V2 148,6 milliméter széles, 145 milliméter mély és 85 milliméter magas, tömege pedig 453 gramm.

A Maelstrom V2 már kapható kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 139,95 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward