Két új "művésznyomtató" az Epsontól

Két új Artisan multifunkciós nyomtatót mutatott be az Epson, jelesül a 710-est és a 810-est, amelyeket Ethernet portjaik mellett WiFi-vel is felvérteztek - és persze rendelkeznek USB-portokkal is.

Két új "művésznyomtató" az Epsontól

Két új Artisan (=kézműves, mesterember) multifunkciós nyomtatót mutatott be az Epson, jelesül a 710-est és a 810-est, amelyeket Ethernet portjaik mellett WiFi-vel is felvérteztek - és persze rendelkeznek USB-portokkal is.

Takarékosság és funkcionalitás címszó alatt mindkettő igénybe tudja venni az egyes lapok mindkét oldalát nyomtatás céljára. A 810-es ezen felül rendelkezik még automata dokumentumadagolóval, valamint színes faxokkal is tud dolgozni. A kezelőfelülete egy 7,8 hüvelykes érintőképernyőből, valamint egy 3,5 hüvelykes színes LCD-ből áll (ellentétben a 710-essel, amely hagyományos, nyomógomb-alapú vezérlőpanellel és 2,5 hüvelykes LCD-vel rendelkezik).

Természetesen másolnak és szkennelnek is, számítógép nélkül, önállóan nyomtatnak fényképeket a kártyaleolvasójuk és a fentebb említett USB-csatlakozójuk révén. A képernyőiken értelemszerűen előre megtekinthetjük és szerkesztgethetjük is a képeket, amiben automata korrekciós eljárásokkal is segédkeznek, ide értve a vörös szem-effektus orvoslását, valamint a régi, megfakult képek újrafényezését is.

Érdekesség továbbá, hogy a másolási-nyomtatási sebességüket attól függetlenül hitelesítették percenkénti 38 oldal magasságban, hogy fekete-fehér vagy színes nyomtatványokról van-e szó. Ami pedig az árukat illeti, a 710-es $180 ellenében lesz kapható, míg a 810-es majdnem kétszer ennyibe fáj, az ára $300.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward