Két új mobil monitort mutatott be a HannSpree

A 15,6 hüvelykes képátlójú monitorok két darab USB-C és egy Mini HDMI porttal érkeznek – az egyik példány érintő támogatással is bír.

Két új mobil monitort mutatott be a HannSpree

A HANNspree műhelyében két új mobil monitor készült el, amelyek mindketten azonos méretű házzal rendelkeznek, valamint hardver terén is sok a hasonlóság közöttük, ugyanakkor egy lényeges különbség is mutatkozik: az egyik példány érintő funkcióval érkezik, míg a másiknál hiányzik e funkció

Galéria megnyitása

Mindkét monitor alapját egy 15,6 hüvelykes képátlójú kijelző adja, amely 1920 x 1080 pixeles natív felbontás, 250 cd/m2-es fényerősség, illetve 170 fokos betekintési szögek mellett dolgozik. A kijelzőt egy kihajtható borítás védi, amit állványként is lehet használni, plusz még szemeink védelmére is odafigyeltek, ugyanis rendelkezésre áll Low Blue Light Mode, ami a káros kékfény-kibocsátás mértékét hivatott csökkenteni.

Galéria megnyitásaKözös tulajdonság továbbá, hogy mindkét monitor kapott két darab USB 3.1 Type-C portot, amelyeken keresztül az adatátvitel, illetve a tápellátás egyaránt megoldható, valamint egy Mini HDMI videó bemenet is található a kínálatban. A mobil monitorok fejhallgató csatlakozóval, illetve két darab integrált hangszóróval egyaránt rendelkeznek.

A tízujjas érintő támogatással ellátott HT161CGB modell erősített üveglapot kapott annak érdekében, hogy strapabíróbb legyen a használat során felmerülő fizikai behatásokkal szemben. A HL161CGB ezzel szemben mind a strapabíró üveglapot, mind pedig a tízujjas érintő támogatást nélkülözi.

A 355,4 milliméter széles, 222,88 milliméter mély és 11 milliméter vastag mobil monitorok közül az érintőkijelzős HT161CGB 2 év jótállással és 249 angol fontos árcédulával érkezik, míg az érintő támogatás nélküli HL161CGB esetében 3 év jótállásra és 199 angol fontos listaárra kell felkészülni. Mindkét termék rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap