Két új kombó DVD-író a Plextor kínálatában

A Plextor két új kombó HD-DVD/Blu-ray DVD írót mutatott be, az egységek PX-B920SA és PX-B300SA típusjelzéssel vannak ellátva. A Plextor PX-B300SA tulajdonképpen egy kétrétegű DVD író meghajtó, amely Blu-ray lemezeket 6x-os, míg HD-DVD lemezeket 3x-os sebességgel képes olvasni.

Két új kombó DVD-író a Plextor kínálatában

A Plextor két új kombó HD-DVD/Blu-ray DVD írót mutatott be, az egységek PX-B920SA és PX-B300SA típusjelzéssel vannak ellátva. A Plextor PX-B300SA tulajdonképpen egy kétrétegű DVD író meghajtó, amely Blu-ray lemezeket 6x-os, míg HD-DVD lemezeket 3x-os sebességgel képes olvasni. A termék A DVD+R és  DVD-R adathordozókat 16x-os, a DVD-R DL lemezeket 4x-es, míg a DVD-RW lemezeket 8x-os és a DVD+rw lemezeket 6x-os tempóban képes írni. Az egység a DVD-RAM lemezeket 5x-ös, míg a CD-R adathordozókat 40x-es sebességgel pörköli, a CD-RW lemezeket pedig 24x-es tempóban írja újra.

A Plextor mindkét újdonsága rendelkezik a LightScribe technológia támogatásával, így különböző szövegeket és ábrákat vihetünk fel a lemezek felső részére, de természetesen csak olyan adathordozóknál van erre lehetőség, amelyek LightScribe kompatibilisek.

A PX-B920SA tulajdonságait tekintve hasonlít az előbbiekben bemutatott termékhez, ám a két készülék között van egy rendkívül fontos különbség:  PX-B920SA képes Blu-ray lemezek írására is. Az egység a BD-R (SL/DL) adathordozókat 4x-es sebességgel, a BD-R (SL LTH) korongokat 2x-es sebességgel, míg a BD-RE (SL/DL) lemezeket 2x-es sebességgel pörköli.

Mindkét meghajtó SATA csatlakozó segítségével kapcsolódik a rendszerhez, valamint mindkét egység 4 MB-os bufferrel van ellátva. A Plextor termékeihez ez EU területén, valamint Norvégiában és Svájcban egyaránt jár a gyártó Fast Warranty Service szolgáltatása, amelynek keretein belül 2 év garanciát és meghibásodás esetén térítésmentes szállítást vállal a gyártó. A felsorolásban nem szereplő országokban egy év garancia jár a készülékekre.

A Plextor két újdonsága előreláthatólag a hónap végétől kezdve lesz elérhető világszerte, a gyártó a termékek várható végfelhasználói árával kapcsolatban nem szolgált információkkal. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward