Shop menü

KÉT NOTEBOOK PÁRHUZAMOS TÖLTÉSÉRE IS KÉPES HORDOZHATÓ AKKUVAL ÁLLT ELŐ AZ ANKER

Az Anker remek töltéssel kapcsolatos termékeket szokott letenni az asztalra, és PowerCore 24K nevű eszközzel sem fog csalódást okozni a vállalat.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Két notebook párhuzamos töltésére is képes hordozható akkuval állt elő az Anker

Szinte végtelen mennyiségű hordozható akkumulátor van már manapság, ami egy okostelefont akár a gyorstöltést is kihasználva képes táplálni szükség esetén. Az Ankernek viszont egy olyan megoldással állt elő ezúttal is, ami azért kitűnik a tömegből. A PowerCore 24K egyidejűleg két új notebookot is el tudja majd látni energiával.

Az Anker általában számokkal azonosítja az eszközeit, és itt sincs ez másként, a PowerCore 24K fantázianév mellett a 737 kóddal is meg lehet majd találni hírünk alanyát. A megszokott lapos dizájn helyett az újdonság egy hosszúkás, négyzetes formában öltött testet, lekerekített élekkel. Ezáltal könnyen be lehet majd csúsztatni olyan helyekre, ahol egy félliteres palack is elfér, ilyen például a táskák oldalzsebe, ahonnan kényelmesen lehet menet közben tölteni a használatban levő okostelefont.

Galéria megnyitása

Az ilyen vésztöltőknél mindig az a legfontosabb, hogy mekkora kapacitással szolgál, és az Anker 737 esetében ezen a téren biztosan nem lesz gond. Összesen 24 000 mAh-val lehet itt gazdálkodni. A vállalat hivatalos oldala alapján hatcellás a telep, egyenként 4000 mAh-s akkumulátorok rejtőznek benne.

Egy iPhone 13 nagyjából 5 alkalommal tölthető fel teljesen a kiegészítő révén, szóval egyhetes nyaralást simán át lehet majd vészelni ennek a segítségével; ha pedig notebookot kell tölteni, az M1 lapkás MacBook Air majdnem másfél töltést kibír róla.

Galéria megnyitása

A PowerCore 24K rendelkezik egy fejlett kijelzővel, melyen képes lesz egészen különleges információkat is megjeleníteni. Látható lesz például az, hogy az éppen használatba levő csatlakozókon mekkora teljesítménnyel megy a töltés. Összesen három ágon képes különböző eszközöket táplálni. Van kettő C-típusú USB, valamint egy hagyományos USB aljzat is található rajta.

A 16 colos MacBook Prónál 40 perc alatt 50%-os töltöttségi szintet lesz képes összehozni.

140 watt a powerbank maximális teljesítménye, de ezt nem tudja majd kihasználni egy csatlakozón, úgy nézve 100 wattot tud magából kipréselni. Lehet majd egyszerre kettő notebookot is tölteni a szerkezetről, az Anker példájában egy 16 colos MacBook Pro és egy 13 hüvelykes Dell XPS került megnevezésre, és ezeket együttesen képes 140 wattal táplálni az eszköz az USB-C csatlakozókat kihasználva. Ha mindhárom csatlakozóra kerül fogyasztó, akkor a két C-típusú USB esetében 122 W-ot tud elérni, a hagyományos USB-n pedig 18 wattot képes leadni.

Galéria megnyitása

Az Anker elmondása alapján megfelelő notebookokkal ezt kihasználva 24 órás üzemidő is elérhető lesz. Minden bizonnyal egy MacBook mellett lehet ezt összehozni. Az ActiveShield 2.0 technológiának köszönhetően megfelelő védelemről is gondoskodik a szerkezet, például a töltés során folyamatosan figyeli a hőmérséklet alakulását, és úgy szabályozza a teljesítményt, hogy az energiaátvitel alatt semmi ne sérülhessen.

Galéria megnyitása

A szerkezet 155,7 milliméter magas és 54,6 x 49,5 milliméteres vonalakkal határolt az alapterülete. Mivel tele van akkumulátorral, nem meglepő módon meglehetősen súlyos, 630 grammot nyom. Apró érdekesség, hogy itt a digitális képernyő már egy számottevő fogyasztó lehet, bár csak 0,36 wattot igényel, de ha minden csepp számít, akkor ez is épp elegendő. Éppen ezért az Anker azt ajánlja, hogy csak szükség esetén kapcsolja be a felhasználó. Végül azt is el kell mondani, hogy GaN technológiás, ennek köszönhetően az átlagosnál kompaktabb tud lenni.

Galéria megnyitása

Az Anker 737 (PowerCore 24K) ajánlott fogyasztói ára 150 dollárban lett megszabva, és globálisan elérhető lesz, de először az Egyesült Államokban fog a boltokba kerülni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére