Két játékost is irányíthatunk majd a PES 2012-ben

A PES 2012 komoly újításokkal kényezteti a focijátékok rajongóit

Két játékost is irányíthatunk majd a PES 2012-ben

A PES 2012-ben már két focistát irányíthatunk egyszerre. A Konami elmondta, hogy erre az új csapattárs irányító rendszer segítségével lesz lehetőségünk. A jobb oldali analóg pöcköt abba az irányba kell toljuk, ahol az irányítandó játékos tartózkodik éppen.

Asszisztált módban a jobb oldali analóg kar lenyomásával aktiválhatjuk a második focistát, míg manuális módban teljesen szabadon irányíthatjuk a következő passzig.

He elengedjük az analóg kart, a focista irányítását újból átveszi a mesterséges intelligencia.

"Már jó ideje dolgoztunk ezen a megoldáson, és nagy örömünkre szolgál, hogy a PES 2012-ben be is mutathatjuk" – nyilatkozta Jon Murphy, a PES fejlesztőcsapatának főnöke.

"Olyan irányítást szerettünk volna, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy azt tegyen a focipályán, amit csak akar: újfajta támadási lehetőségeket nyit meg, hogy irányíthat egy másik játékost, miközben az elsővel viszi a labdát."

"A továbbfejlesztett mesterséges intelligencia gondoskodik arról, hogy focistáink valóban intelligensen helyezkedjenek és manőverezzenek a pályán, ezzel nagy lépést tettünk abba az irányba, hogy megalkossuk a mai idők legfejlettebb focijátékát."

A változások között szerepel még a büntetők rendszerének átdolgozása és a továbbfejlesztett labdakezelési technika, és a játékosok reakcióidejének finomítása is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward