Két hónapot csúszik a Final Fantasy XV

Valamiért csak nem akar megjelenni ez a játék...

Két hónapot csúszik a Final Fantasy XV

Amikor már több, mint tíz év várakozás után azt hittük, hogy idén szeptemberben végre a kezeink közé kerülhet a Final Fantasy XV, a Square Enix ismét lerombolta a várakozásokat. A kiadó ugyanis bejelentette, hogy a Final Fantasy XV csak november 29-én jelenik meg, így tehát tulajdonképpen átcsúszott az ünnepi szezon végére, remélhetően a rajongók észben tartják majd ezt és nem költik el minden pénzüket a szeptember-október-novemberben megjelenő nagyágyúkra.

A késés okát a játék direktora, Hajime Tabata magyarázta el. Elmondása szerint a gold master verzió már elkészült, és tulajdonképpen lehetne is sokszorosítani, azonban a fejlesztőcsapat úgy találta, hogy ez még ebben a formában nem az igazi. Ezért először azt tervezték, hogy egy nagyon méretes első napos javítást adnak majd ki hozzá, ám végül ezt is elvetették.

Tabata elmondta, ilyen hosszú várakozás után azt szeretné, ha mindenki a lehető legtökéletesebb Final Fantasy XV-öt kapná a kezébe, erről azonban lemaradnának azok, akik nem rendelkeznek interneteléréssel, és így nem tudják letölteni a patch-et. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy a lemezes verzió már tulajdonképpen tartalmazni fogja azt, amit az első napos javítással akartak megoldani - meg néhány további csiszolással együtt.

Ezzel párhuzamosan a Square Enix bejelentette, hogy a játék mellé készülő CGI-film, a Kingsglaive: Final Fantasy XV megjelenési dátuma nem változik: online továbbra is augusztus 30-tól lesz megtekinthető, a lemezes verzió pedig valamikor szeptemberben érkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward