Két hétig bírja egy szusszal az Amazfit új okosórája, és még olcsó is

Az Ares modell sportos megjelenéssel és szögletes dizájnnal szolgál, ami nem a véletlen műve, a sportolókat veszi célba.

Két hétig bírja egy szusszal az Amazfit új okosórája, és még olcsó is

Az Amazfit elképesztően változatos formában kínálja különböző ízlésekhez és igényekhez a viselhető kiegészítőit, és most egy hiánypótló megoldás született az Ares személyében. Az újdonság erősen hasonlít a Casio klasszikus G-Shock vonulatára, és mint mindig, ezúttal is kiváló lehetőséget nyújt hosszú üzemidő mellett.

Az Ares egy 1,28 hüvelykes megjelenítővel lett felvértezve, ami gondoskodik folyamatosan aktív üzemről is, miközben színes. A felhasznált panel 176 x 176 képpontos felbontású, transzflektív, és mellesleg jegyezzük meg, hogy Gorilla Glass 3 üveg védi, plusz rendelkezik egy ujjlenyomat-taszító réteggel is. A négyzetes kijelző nem olyan látványos, mint a kör alakú, de a praktikussága elvitathatatlan, hiszen itt egységnyi felületen több információ jeleníthető meg egyszerre, és az Ares tervezői a praktikusságot tartották szem előtt.

Galéria megnyitása

Az Amatfit saját rendszerét alkalmazza az okosóra, ami igazából a legtöbb szükséges funkciót magában foglalja, amire a felhasználók csak igényt tarthatnak. Nem gond az értesítések és a hívások jelzése, az üzenetek, e-mail megfelelő appoknál olvashatóak is, tudja mutatni az aktuális és a várható időjárást, és persze az alvásfigyelési funkciónak sincs a híján. Az Ares nagyon rámegy a sportos életvitelt kedvelők kiszolgálására, és ezt is lehet érezni a szoftveres oldalon.

Galéria megnyitása

Az eszköz elképesztő mennyiségű sportolási módot ismer gyárilag, 70 különböző opcióból válogathatnak a jövendőbeli tulajdonosok. És, mint azt megtudhattuk, 40-nél is több kulcsfontosságú információt tud rögzíteni az okosrósa annak megfelelően, hogy éppen milyen információkra lehet szükség. Van benne több mozgási szenzor, valamint egy optikai elven működő pulzusmérő is része a csomagnak. Sőt mi több, adott a FirstBeat sport analízis funkció, ami nyomon követ olyan dolgokat is, amik kifejezetten a profi sportolóknak hasznosak.

Galéria megnyitása

Az okostelefonokkal Bluetooth-on tartja a kapcsolatot az Amazfit Ares. Kompatibilis a termék az Android 5.0, valamint az iOS 10 rendszert, vagy ezeknél újabb kiadásokat futtató okostelefonokkal, táblagépekkel. És van még itt GPS vevő is, ami a GLONASS navigációs rendszert is támogatja, hogy még pontosabb nyomkövetéssel tudjon szolgálni. Tehát a mobilja nélkül is tudja rögzíteni az ember, hogy milyen utat járt be.

Feketében és katonai zöld árnyalatban lehet majd ezt a készüléket megvásárolni, a jelek szerint itt a hölgyek táborával nem igazán számol az Amazfit. Bár ezt igazából a termék méretei is jelzik, hiszen 46,5 x 55,6 milliméteres a tok 14 milliméteres vastagság mellett – a tömege aránylag szolid, csak 49 grammot nyom.

Galéria megnyitása

A robusztus felépítésnek köszönhetően szerencsére a szigetelés is eléggé jó, ugyanis 5 ATM nyomást tud felviselni a burkolat, szóval nagyjából 50 méteres mélységig még probléma nélkül tud merülni. Úszni ezáltal minden gond nélkül lehet vele.

Galéria megnyitása

Az Ares egy 200 milliamperórás akkumulátorral a hátlapja alatt született meg, és ez segít majd abban, higy egy töltéssel a készüléket 14 napig folyamatosan használható legyen normál igénybevétel mellett. A vállalat azt is közölte, hogy a folyamatos GPS nyomkövetős esetén is képes 23 órán keresztül talpon maradni, szóval annak sem lehet majd rá panasza, aki naponta 2-3 órán keresztül biciklizik, így is napokig félre tehető a töltője – csak óra módban meg 90 napot is átvészelhet.

Az Amazfit Ares nem meglepő módon Kínában kezdi majd a karrierjét. És nem lesz túlzottan drága, csak 500 jüanba kerül majd. Ennyiért a nagyobb vállalatok esetenként legfeljebb fitneszkarperecet kínálnak eladásra. Az előrendelők pedig még 40 jüanos engedményt is kapni fognak. Az eszköz most még csak rendelhető, a szállítása június elsején veszi kezdetét.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap