Készülőben az Elemental: War of Magic

A Stardock bemutatta a legújabb PC-s fantasy stratégiai játékát, az Elemental: War of Magic-et.

Készülőben az Elemental: War of Magic

A Stardock bemutatta a legújabb PC játékát az Elemental: War of Magic-et. A Stardock, aki olyan díjnyertes játékokért felelős, mint a Strategy First-ös Galactic Civilizations, az Ironclad által fejlesztett Sins of a Solar Empire, illetve olyan ígéretes játék kiadása előtt áll, mint a Gas Powered Games-es Demigod, most így elsőre úgy néz ki, hogy kicsit mellényúlt.

A screenshotokat elnézve az ember nehezen tudja eldönteni, hogy a 'War of Magic'-nek "érdekes"-e a stílusa vagy csak egyszerűen bénán néz ki. No de ne temessük el néhány kép alapján, attól még lehet, hogy nagyszerű játékélménnyel rukkol majd elő (elvégre mégis a Master of Magic utódja...). A jétékot egyébként a Strategy First fejleszti.

Az Elemental: War of Magic világa nem túl meglepő módon tele van mágiával és ősi tanokkal. Nekünk, mint saját királyságunk uralkodójának, a célunk, hogy kiterjesszük hatalmunkat a mágia, a hadsereg, a diplomácia és a technikai fejlődés eszközeivel (na és persze kalandozással). A játék elején választhatunk ízlésünknek megfelelő birodalmat, vagy akár készíthetünk is magunknak.

A játék története dióhéjban annyi, hogy mi vagyunk az egyetlenek a birodalmunkban, aki képes mágiát áramoltatni bizonyos misztikus Mágia kristályokon keresztül, amelyek el vannak szórva a világban. Ezek a kristály darabok, amik a világ mágiájának forrásai, pedig egy óriási kataklizma megmaradt nyomai (egy évszázaddal korábban eszméletlen erős lények háborúztak és nem alakult jól... ). Mivel ezek az ősi erők már a múltéi, így egyedül az olyan "channeler"-ek kezében van a mágia mint mi, legyenek azok Emberek vagy Szörnyek.

A játékban számos multiplayer mód is lesz (skirmish-től állandó világig minden), támogatva lesz a modul készítés, a játékosok csinálhatnak térképeket, tárgyakat, szörnyeket, fajokat, technológiákat, varázslatokat, épületeket.

A béta 2009 második negyedévére várható, további információk a www.stardock.com –on, illetve a www.elementalgame.com -on.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward