Készül az Ultimate Marvel vs Capcom 3

A Capcom hivatalosan is bejelentette az új Ultimate Marvel vs. Capcom 3-at PS3-ra és Xbox 360-ra. A játék novemberben érkezik, 12 új harcos hoz, amivel már 50-re ugrik a választható karakterek száma. A játék természetesen budget árból indul, ahogy az az ilyen „Ultimate” verzióknál szokás.

Készül az Ultimate Marvel vs Capcom 3

A Capcom hivatalosan is bejelentette az új Ultimate Marvel vs. Capcom 3-at PS3-ra és Xbox 360-ra. A játék novemberben érkezik, 12 új harcost hoz, amivel már 50-re ugrik a választható karakterek száma. A játék természetesen budget árból indul, ahogy az az ilyen „Ultimate” verzióknál szokás.

Az új harcosok: Strider, Firebrand, Vergil, Frank West, Phoenix Wright és Nemesis a Capcom oldaláról; Ghost Rider, Dr. Strange, Nova, Rocket Raccoon, Hawkeye és Iron Fist a Marvel színeiben.

Mellettük kaptok plusz pályákat és játékmódokat, ebbe beleértendő a Spectator, azaz megfigyelő mód is. Nyomon követhetitek barátaitok meccseit is online. Ezen túl számos apróbb finomítás lesz és új funkciók, valamint igyekszenek jobban kiegyensúlyozni a harcosokat.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward