Készül az új BioShock

De még sok év, mire megjelenik...

Készül az új BioShock

A kiadó 2K Games bejelentette, hogy ténylegesen készül az új BioShock, ami egyelőre konkrétabb címet, csak számozást nem kapott. A fejlesztésért egy újonnan alapított belsős stúdió, a Cloud Chamber felelős.

Ezt a stúdiót Kelley Gilmore vezeti, aki korábban az XCOM és a Civilization-sorozatért is felelős Firaxisnál töltött be vezetői pozíciót. Az új stúdió vezetője, aki a 2K Games 2005-ös megalakulása óta az első nő, aki stúdiót irányít a köteléken belül, így nyilatkozott: "Azért alapítottuk meg a Cloud Chambert, hogy eddig felfedezetlen világokat fedezzünk fel, új sztorikat hozzunk el, és kitoljuk a játékkészítés határait. Csapatunk hisz a diverzitás erősségében és szépségében, ezt tükrözi a brigád összeállítása és a gondolkodásmódunk is."

Gilmore hangsúlyozta, hogy a csapat nagyon tapasztalt, sokan közülük már az eredeti BioShock megalkotásakor is ott voltak, a 2K Games pedig továbbra is lehetőséget ad arra, hogy kiéljék a kreativitásukat. Először 2018-ban, a Mafia 3 megjelenése környékén hallottunk arról, hogy a 2K Games már titokban elkezdte egy új BioShock előkészítési folyamatát. Akkor azt lehetett tudni, hogy a projekt Parkside fedőnév alatt készül.

Jelenlegi információnk szerint a Cloud Chamber valójában az egykori 2K Marin újraformált verziója, és egyébként a 2K már 2014-ben azt mondta, hogy ezt a csapat lesz felelős a BioShock jövőjéért, miután a Ken Levine által vezetett Irrational Games bezárt. A játékról egyelőre csak annyit tudunk, hogy a várakozásoknak megfelelően FPS lesz, a megjelenési dátum viszont még annyira távoli, hogy a 2K Games szerint is legalább évek kellenek a befejezéshez.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap