Készül az 5. Yakuza

Toshihiro Nagoshi elárulta, hogy már megkezdték a munkát a Yakuza széria 5. folytatásán, amely egyébként Japánban a 'Ryu Ga Gotoku' címre hallgat. (A félreértések elkerülése végett: Yakuza 1,2,3 + Ryu Ga Gotoku Kenzan! az előző 4 epizód.) Rossz hírünk van az Xbox felhasználóknak, ugyanis a fejlesztők ez alkalommal sem szakítanak szokásukkal, a játék PlayStation 3 exkluzív lesz.

Készül az 5. Yakuza

Toshihiro Nagoshi elárulta, hogy már megkezdték a munkát a Yakuza széria 5. folytatásán, amely egyébként Japánban a 'Ryu Ga Gotoku' címre hallgat. (A félreértések elkerülése végett: a Yakuza 1,2,3 + a Ryu Ga Gotoku Kenzan! az előző 4 epizód.) Rossz hírünk van az Xbox felhasználóknak, ugyanis a fejlesztők ez alkalommal sem szakítanak szokásukkal, a játék PlayStation 3 exkluzív lesz.

A whisky rajongó Nagoshi, aki egyébként a Super Monkey Ball-ért is felelős (ehhe), azt is hozzátette, hogy ez az epizód nem feltétlenül lesz Yakuza 4, de az biztos, hogy nem a 2008-as történelmi mellékvágány, a Ryu Ga Gotoku Kenzan! folytatása lesz.

Elmondása szerint a széria lényegét örökölni fogja a játék, de lehetnek majd eltérések. "Mondjuk, ha azt mondanám, hogy a főszereplő Kiryu Kazuma az űrbe megy majd vagy zombikat fog darálni, a rajongók ezt elfogadnák, és azt válaszolnák 'Vettem'." - nyilatkozta Nagoshi.

"Nem lesz Kenzan 2, valami új stílusú játékot akarok alkotni, ami napjainkban játszódik." Toshihiro barátunk egyébként most épp 18 év körüli lányokra vadászik a játékhoz, éjszakai bár hostess szerepre keresi őket...

A Yakuza 3 februárban került a boltok polcaira Japánban, a játék hatalmas sikert aratott. Itt nyugaton is rengetegen várják, de a SEGA még nem igyekezett felfedni terveit az itteni megjelentetéssel kapcsolatban (a Kenzan sem jelent még meg felénk). Fekete pont a SEGA-nak.

Yakuza 3 trailer:

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward