Készül a The Incredible Adventures of Van Helsing II

 Bogova gótikus metropoliszát egy új gonosz fenyegeti, az utcákon káosz uralkodik. Érkezik a magyar fejlesztésű steampunk akció-RPG folytatása.

Készül a The Incredible Adventures of Van Helsing II

A játékosokat és a sajtót is rabul ejtette a magyar NeoCore Games által készített The Incredible Adventures of Van Helsing, mi is éppen pár napja jutalmaztuk a játékot 9 ponttal a tesztünkben. A mindössze 10,99 eurós áron a Steamen árult játék vélhetően sikeres, ugyanis most délután kaptuk a közleményt a fejlesztőktől, hogy már készül is a folytatás.

A szimplán The Incredible Adventures of Van Helsing II-re keresztelt játékba áthozhatjuk majd karakterünket az első részből, és persze megmarad "szellemes" segítőnk, Lady Katarina is. "Az első játékban minden egyszerűnek tűnt. Győzd le az őrült tudóst, szabadítsd fel a vidéket, és lovagolj bele a naplementébe. De néha egy gonosz eleste csak megnyitja az utat további baljós lények előtt." - idéztük Juhász Viktort, a narratíváért felelős dizájnert.

Úgy tűnik, Borgova városa a pusztulás szélére sodródott, káosz uralkodik az utcákon, és egy sejtelmes új ellenfél tervezgeti bosszúját. Mindebből legalábbis azt vonjuk le következtetésként, hogy a folytatásban komplexebb sztorira számíthatunk.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, bár ez nem meglepő, tekintve, hogy az első rész is éppen csak most került a Steam virtuális polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward