Shop menü

KÉSZÜL A GOD OF WAR SOROZAT

Török Roland
Török Roland
Készül a God of War sorozat

Hamarosan új élőszereplős játékadaptáció érkezik, és a Last of Us után ismét egy Sony cím kerül előtérbe. A God of War az idei év sokak szerint legjobb játéka, így ahogyan a Last of Us-ban, ebben is hatalmas lehetőségek lakoznak a PlayStation címen túl is. 

A produceri székben Mark Fergus és Hawk Ostby ül, és az Amazon Prime szolgáltatásán keresztül lesz látható. A munkálatok már márciusban megkezdődtek, ám a stáb még nem állt fel, de a történet már az Olympost hátrahagyott Kratos-t mutatná be.  

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ki kapja majd meg Kratos szerepét. Az ide The Game Awardson legjobb színész díját Christopher Judge kapta, természetesen Kratos alakításáért, és ő már korábban jelezte, hogy bármikor kész eljátszani a görög háborús isten akár MOCAP ruha nélkül is. 

Ez már csak azért lenne fontos, mert mindenki szereti Christopher Judge-ot, és sokan árulásnak éreznék, ha nem ő kapná meg a szerepet. 

Legutóbb a The Game Awards-on vitte el a színész a show-t, amikor is olyan hosszú köszönőbeszédet mondott a legjobb színész díj átvételekor, hogy utána fel kellett pörgetni az egész élő műsort, hogy időben befejeződhessen. Ez a beszéd a Valve-nak 8 Steam Deckjébe került. 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére