Kész az Android Pie frissítés a Galaxy Note8-ra

Kész az Android Pie frissítés a Galaxy Note8-ra

A Samsung a Galaxy S9 és a Galaxy S9+, valamint a Galaxy Note9 után a Galaxy Note8 számára készítette el az Android Pie frissítést. És ez alapján nem kizárt, hogy a következő körben pedig a Galaxy S8 és az S8+ kerülhet majd terítékre.

Szlovákiában és Bulgáriában ütötte fel a fejét a végleges Android Pie frissítés a Samsung 2017-es csúcsmodelljén, ami azért érdekes, mert korábban a bétatesztelés során ezek a régiók nem voltak érintettek. A dél-koreai alakulat ezúttal sem csak az Android 9.0 újításaival szolgál a felhasználók számára, hanem a részét képezi már ennek a csomagnak a One UI is, ami egy szinte teljesen átalakított grafikus felhasználói felület. A One UI létrehozásakor a Samsung a természetességet és a kényelmes használhatóságot tartotta szem előtt, ezeknek köszönhetően kellemesebb hatást fog nyújtani a rendszer, és gördülékenyebben lehet majd alkalmazni, köszönhetően például annak, hogy sok dolog megtehető gesztusokkal ésa gombok közelebb kerültek egymáshoz, így kevesebbet kell majd „tornásznia” a felhasználók ujjainak.

Galéria megnyitása
A Samsung One UI grafikus felülete

Érdekes módon a Samsung a megjelent változáslistán nem túl sokat árult el az Android 9.0-val kapcsolatban, de azt például külön kiemelte, hogy elvileg a teljesítményére is jó hatással lesz ez az operációs rendszer, valamint a stabilitáson is javíthat. A fél terabájtot meghaladó csomag kapcsán azt is meg kell említeni, hogy a Samsung itt már a februári biztonság csomagot vette használatba, szóval a biztonság tekintetében is jól szerepel. (De szerencsére a Samsung egyébként is jól kezeli általában a biztonsági frissítéseket a kulcsfontosságú mobiljainál, szóval ez igazából itt nem meglepő.)

A szóban forgó szoftvert fokozatosan kapják majd meg a felhasználók világszerte. A készülékek minden esetben értesítést küldenek a felhasználó számára arról, ha OTA módon elérhetővé válik az új szoftver, de persze manuálisan is lehet ellenőrizni, hogy nem-e telepíthető már, ezt a beállításokon belül a „Szoftverfrissítés” menüpont alatt lehet megtenni. És egyébként a mostani frissítés a N950FXXU5DSB2 azonosítóval bukkant fel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap