Későbbre halasztják és rövidebb lesz a Computex 2020

Ilyesmire eddig csak egyszer volt példa a rendezvény történetében, akkoriban pont a SARS-COV vírus volt az indok. Most a SARS-COV-2 miatt kellett hasonló intézkedést hozni, de titkon azért reméljük, jó sokat kell még várni egy újabb hasonló pandémiára.

Későbbre halasztják és rövidebb lesz a Computex 2020

A Computex 2020 körül egyre bizonytalanabbá vált a terep az elmúlt napokban, ugyanis a tajvani kormányzat szigorú intézkedéseket léptetett életbe: több országhoz hasonlóan ők is lezárták a határokat a külföldiek elől, így csak a tajvani állampolgárok, illetve a speciális engedéllyel rendelkezők léphetnek be az ország területére. Ez elég komoly baj, hiszen a Computex 2020 kapcsán sok teendőjük lenne már most is a kiállítóknak, illetve a rendezvényen résztvevő gyártóknak is, márpedig ezek el akadályt gördítenek a szigorított belépési feltételek.

Lehetett már sejteni, hogy a Computex 2020 jó eséllyel elhalasztásra került, ám a rendezők eddig nem nyilatkoztak az ügyben, ma viszont megtört a jég, így most már minden fontos információ napvilágot látott. Az eredeti tervek szerint a Computex 2020 egy ötnapos rendezvény lett volna, amely hivatalosan 2020. június 2-án nyitja meg a kapuit, a zárónap pedig 2020. június 6-án lett volna. Az új döntés érdekében viszont új időpontban kerül megrendezésre a kiállítás, ami azt jelenti, hogy 2020. szeptember 28-tól egészen 2020. szeptember 30-ig lehet felkeresni, amennyiben a járványhelyzet addigra megoldódik. A rendezvény tehát nem csak későbbre tolódik, de két nappal rövidebbre is tervezik.

Galéria megnyitása

A TAITRA szerint az év második negyedévében már kontroll alatt lehet tartani a járványt Kínában és Kelet-Ázsiában, míg Európában és az Amerikai Egyesült Államokban várhatóan június környékére lassul le a terjedése, vagyis a szeptember végi rendezvényt már jó eséllyel nem veszélyezteti a COVID-19. Egyébként a Computex eddig csak egyszer lett elhalasztva története során, méghozzá 2003-ban, amikor a SARS-CoV vírus okozott járványt, most azonban a SARS-CoV-2 miatt ismét szükség volt az óvintézkedésre.

A tervek szerint 2020. június másodikától hatodikáig egy online Computex kiállítást szervez a TAITRA, ami a Taiwantrade részeként kerül megrendezésre, ám arról egyelőre nincs hír, ezen az online shown pontosan mire lehet számítani, de idővel ezen a téren is tisztulhat a kép. Reméljük, szeptemberre már magunk mögött tudhatjuk a COVID-19 járványt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap