Késnek az Anthem újdonságai

A BioWare előbb rendbe akarja tenni a játékot.

Késnek az Anthem újdonságai

A BioWare bejelentette, hogy késnek az Anthemhez a következő két hónapra tervezett újdonságok, vagyis gyakorlatilag a teljes "Act One" néven belengetett megjelenés utáni tartalomcsomag. Ez alól kivétel a The Sunken Cell, ami a héten elérhetővé vált.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem csak a Cataclysm, vagyis az első négyfős, raidszerű tartalom nem jelenik meg időben, de csúszik a mastery rendszer, a guildek, az új legendary küldetések, a heti stronghold kihívások, és további freeplay események.

Azt nem tudni, hogy ezek pontosan mikor érkeznek, de a Cataclysmmel kapcsolatban a BioWare elmondta, hogy a jövő hónapban bővebb tájékoztatást ad, ez ugyanis nagyon fontos számukra, és sokan dolgoznak rajta. Az ígéretek szerint nem csak egy újfajta kihívást jelent majd új lootokkal, hanem előrébb viszi a történetet is.

Addig is azonban a prioritás, hogy alapvetően igyekezzenek minél inkább gatyába rázni a játékot. "Egy csomó bugot kijavítottunk, és olyan változtatásokat eszközöltünk, amik már a megfelelő útra tettek minket. Ezzel együtt tudjuk, hogy még sok időbe fog kerülni, mire az Anthem az a játék lesz, amire mindennyian vágyunk" - nyilatkozta a BioWare.

"Olyan dolgokat helyeztünk előtérbe, mint a hibák javítása, a stabilitás, a játékmenet, ami azt jelenti, hogy az Act 1 tartalmai késnek. Persze, alapvetően is tettünk félre időt az ilyen jellegű munkára, de a valóság az, hogy jóval több dolgot kell megoldanunk, mint terveztük."

A stúdió hozzátette, tudják, hogy ezzel sokaknak csalódást fognak okozni, és az ilyen jellegű nézőpontokat tiszteletben tartják. Azonban biztosítanak mindenkit afelől, hogy a BioWare nagyon hisz az Anthemben, és azt szeretnék, hogy a lehető legjobb legyen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap