Késik a Torchlight 2

Még nem tudni, mikor fog megjelenni, idén már biztos nem.

Késik a Torchlight 2

Idén jelent volna meg  Torchlight 2, de bizonytalan időre elhalasztották. A Runic Games elnöke, Travis Baldree a játék honlapján tett közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a fejlesztés befejezéséhez szükséges idő viszonylag kicsi, de megjelenés előtt szeretnének még egy kisebb béta tesztet lebonyolítani, hogy megbizonyosodjanak róla, minden rendben.

"Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy aki szerette a Torchlightot, annak bejön a folytatás is, amely minden tekintetben felülmúlja az első részt" – írta Baldree. "Most azon dolgozunk, hogy a játék minősége az elejétől a végégig egyenletes legyen." Aztán még hozzátette: "Egyébként is, mindannyian a Skyrimmal játszotok, ugye? Vagy a Battlefield 3-mal? Vagy az Uncharted 3-mal? Vagy a Saints Row 3-mal? Vagy az Arkham City-vel? Vagy a Skyward Sworddel? Vagy a Minecrafttal? Esetleg a Modern Warfare 3-mal vagy a Dark Soulsszal? Vagy az Assassin's Creed Revelationsszel?"

Hát igen, Baldree úr fején találta a szöget. Ez alapján az is lehetséges egyébként, hogy a Runic Gamesnél a Diablo 3 megjelenési dátumának bejelentésére várnak, mert tudják, hogyha a Torchlighnak vele kell versengenie, azt nem biztos, hogy túléli.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward