Késik a Noctua hatalmas passzív processzorhűtője

Eddig úgy tűnt, a különleges processzorhűtő, amely magas TDP keret esetén is képes passzívan leadni az adott processzor által termelt hőt, mégsem készül el idén – vagy legalábbis nem kerül forgalomba.

Késik a Noctua hatalmas passzív processzorhűtője

A Nocuta először a Computex 2019 alkalmával mutatta meg különleges processzorhűtőjét, amely óriási hőleadó felülettel rendelkezik, elsődleges célja pedig az, hogy a magasabb TDP kerettel rendelkező processzorok mellé is elérhetővé tegye a passzív hűtés lehetőségét. Egy zárt házban nyilván ekkor is szükség lehet alacsony fordulatszámon üzemelő, kifejezetten halk ventilátor(ok)ra, de ez már egy másik történet.

Galéria megnyitása Forrás: FanlessTech A szóban forgó óriási processzorhűtőről legutóbb idén májusban érkezett hír, amikor az OC3D munkatársai megírták, hamarosan megjelenhet a termék, ugyanis rajtjára még 2020 folyamán sor kerülhet. Azóta változott a helyzet, ugyanis a Noctua friss útiterve alapján idén már biztosan nem rántják le a leplet a nagy passzív processzorhűtőről, hiszen idén csak az NH-D15S és az NH-U9S fekete változata mutatkozik be a harmadik negyedév folyamán, míg a negyedik negyedévben Redux kivitelű processzorhűtőkre számíthatunk.

2020 első negyedéve már jóval mozgalmasabb lesz, ami azzal magyarázható, hogy az osztrák gyártónál a CES 2021-re tartogatták a puskaport, hiszen január elején óriási érdeklődés és figyelem övezi az új termékeket. Sajnos a CES 2021 a korábbi tervekkel ellentétben már nem kerül megrendezésre normál módon, fizikailag is látogatható formában, ugyanis a rendezők a COVID-19 miatt lemondták a szokásos showt, helyette azonban digitális előadásokkal és termékbemutatókkal készülnek, valamint olyan beszélgetésekre is számíthatunk, amelyek keretén belül részletesebben is megismerkedhetünk a legfrissebb technológiákkal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap