Késik a Mafia Definitive Edition

Késik a Mafia Definitive Edition

A Mafia játékok Definitive kiadásai nem minden esetben sikerültek a legjobban, de értékeljük az ingyenes frissítéseket. Alig több, mint egy hónapja írtunk róla, hogy a Mafia 3 Definitive Edition visszább butította a játékot Xbox One X és PlayStation 4 Pro konzolokon, míg a Mafia 2-ben nem várt hibák bukkantak fel.

Ha van epizód, amit viszont nagyon várunk és tényleg megérdemli a kifogástalan minőségű Definitive kiadást, akkor az nem más, mint a legelső Mafia, ami Tommy Angelo történetét meséli.

A 2K és a Hangar 13 viszont úgy döntött, hogy ha vártuk is a játék augusztusi megjelenését, még egy kicsit több türelemmel kell lennünk, ugyanis a megjelenését áttették szeptember 25-re.

A Hangar 13 és a 2K közleménye szerint a csúszás a COVID-19 járványhelyzetre vezethető vissza. A játék véglegesítése egyre inkább úgy tűnt, hogy nem teljesíthető az augusztusi dátumra, ezért azt mondták, hogy nem szeretnének kompromisszumokat kötni a játék minőségét illetően, ezért pedig elodázzák a megjelenést.

„Ez a kezdetektől egy szenvedélyes projekt volt számunkra. Számos fejlesztőnk segített az eredeti Mafia létrehozásában, és mindannyian elkötelezettek vagyunk, hogy egy olyan frissített élményt alkossunk, ami méltó ehhez az időtlen klasszikushoz. Nagyra értékeljük a türelmeteket és megértéseteket, hogy a lehető legjobb Mafia: Definitive Edition élményt készíthessük el összes rajongónknak világszerte.” – írta a 2K és a Hangar 13 a közleményükben.

Korábban már kiderült, hogy miért változtatták meg a szereplők hangjait. A csapat megkereste az eredeti szinkronhangokat, de túl sokat változott mindenki hangja ezért inkább úgy döntöttek, hogy új színészeket szerződtetnek a feladatra. Mivel a Mafia 1 története ezen a játékon keresztül tovább bővül, ezért nem lehetett felhasználni a korábbi hanganyagokat.

A csapat ígérete szerint július 22-én egy hosszabb betekintést nyerhetünk majd a játékba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap